Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pridni!

Pridni!

Ste bli še kar danes!Vsaj nekateri izmed vas.Vas bom bral tam okrog polnoči…pa mogoče kaj repliciru,če ste kaj čezme sral.
;-))

Hvala, hvala 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A ti se češ pa odkupit za predvčerajšnjim zdej?
😉

Če pa sem ležala… z vročino… pa samo spala… še za sebe nisem vedela… Pa še danes me vse boli in kašelj muči, pa mandelji… Eh, kaj bi jamrala 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No,no..saj mi je že žal,da sem te malo napizdil prej.
Na enga cmoka…puhnega jesenskega gorskega zraka in sončka(čeprav je ze zašlo)!
😉

Uf, to pa je zdaj pasalo… 😉 :)))))) Malo svežega lufta… (ok, če bi bila vsaj malo na hantle, bi zdaj rekla: pi***, si ga spet pil 😉 :)))))))))))) )

Ja, pa še sonca že dva dni ni videt… je šlo pa-pa :)))

Prevod prosim:
“če bi bila vsaj malo na hantle, bi zdaj rekla: pi***, si ga spet pil “

Btw.: nič nisem pil že cca 14 dni…no,vsaj alkohola ne!

Heeeecam se… Res. Drugače pa tako imaš mojo podporo, saj veš 😉 :)).

No, če mi že sem pihaš – pol se pijača hitro ovoha 😉 :)) … Hantli so… so… no, pomeni, da si nagajiv (zelo lepo rečeno 😉 ). Je pa bilo res v hecu mišljeno….

ne seri!!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Potem bo pa jamral, da ga po želodcu zvija, če ne bo sral… Ne, ne… 😉 :)))))))))

Are you talking about me?
Moja prebava je prvi Sp-jev zakon:
Sam na školjko se usedem in….bljonk!
😉

japaja;)

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close