Najdi forum

se>

po sportni aktivnosti, waw…
to je to.. ko jo zgrabis za prepoteno telo
in obema kapljice polzijo po telesih

in tece gladko not pa vn;)…….mmm…. ;-)))

send $

ni zame!
🙁

;))) ?? a se prehitro upehas?;))

send $

bla bla Miki…….

tud jst sem mejla nekej podobnega………. potem, po tistem, pa me je razočaru………… pa ni bil Razo…………

eh, ni vredno besed

;))))))))))))))))))))))))))))))))))

send $

čemu te mižikule????????

aha..pase..in mogoce kar tam se na nekem telovadnem orodju;)..al pa u garderobi..al pod tusom..al pa pol u avtu;)..joj..dons sem vsa naspidirana..bemo..ampak je res..vcas tud to pase..yessssssssssssssssss;))..no da je telo prepoteno in drsi z lahkoto vse kamor mora..je pa itak jasno vedno..ne sam..po sportu;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

SonceK napisal:

> aha..pase..in mogoce kar tam se na nekem telovadnem
> orodju;)..al pa u garderobi..al pod tusom..al pa pol u
SAJ SEM JI PREDLAGAL POD TUŠEM;)) SAM SE JE BALA, DA NE BO ŠLO;)

> avtu;)..joj..dons sem vsa naspidirana..bemo..ampak je res..vcas
> tud to pase..yessssssssssssssssss;))..no da je telo prepoteno
> in drsi z lahkoto vse kamor mora..je pa itak jasno vedno..ne
ITAK
CAU, NASPIDIRANKA;))

A DANS SEM LAHKA LUMPI?;-)))

send $

Mison..bod vedno to kar si..kar ti pase..okej..to je najbolje original..ko se mi rola se mi rola..ko se mi joka jokam..in to je to..kaj cem..jebat ga..taka sem..in to ostajam..in tak bod tudi ti;))

Ja lump bod..no dej..kaj bova uspicla???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

;)))
EJ, SAJ BI SPICIL KAJ S TABO..:)
SAM MORAM SE KAJ NARDIT DANES;(
BOVA ZE SPICLA, NASLEDNJIC, HIHI

send $

japaja..ni sans..dons al nkol;))..pa ej..ne kle sam viset..kle spegaj in tm delaj..kot jaz;))

me ma da bi te..dons..tko..mmmmmmmmmmmm

tja odpeljala

kjer je lepo

romanticno

in bi pasalo;))

sam kaj…

ko tebi ni do tega

si rekel

da moras se delat..ncoj;))

no pa itak …

bova pa drugic tm pila kofe;))..haha

no bom pa spegal kot ti;))
mogoce se pa kaj vidiva, ce bova istocasno pospegala;))

ma tud mene me ma da bi me odpelala;)
sam nic nisi civklna prej..:(

sej delo lahko pocaka;))

send $

opa..a si za stvar..za eno stvar..da bi jaz bla mjckn tvoj komar;))

Hmmm…. Tudi za mene ni… Sem čisti anti-športnik, priznam 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pa ce bi jaz bil tvoj komar
bi te picu kt komar;)

send $

no dej me..cakam;))

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ahh, PIIIIIIIIIIK

send $

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…mison..opasan si ti..tvoj pik ne boli..temvec skeli..tko na mnajmsi;))

lubica,
sej te ne bi tko, da bi bolelo,
joj joj..
a te se….?;)

send $

ne dragi…je ze okej..ampak pihaj dalje..in sepetaj..pase..ves..haha

okej
ti mi sam zasepetaj svoje zelje;))

send $

New Report

Close