Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ta škatla hudičeva!!!!!!!!!

Ta škatla hudičeva!!!!!!!!!

Grrrrrrrrrrrrrrrrr … ku me jezi … Ne vem kaj se ji je zgodilo, sam zadnje čase mi net dela tkooooooooooooooooooooooooooooooo počasi … oz. ku ga piči … Na trenutke dela v redu … po starem … pol ga pa kar neki štopa … Ku da bi kak presneti virus staklna …

Oštja … že res, da smo v takem obdobju, ko je vse prehlajeno in prenaša bakterije in viruse okrog … sam da jih pa škatla stakne … to je pa že preveč.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …

Sicer pa … dargi moji moji … Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrčka vsem … A ni to jutrčko tkoooo fajn … ja ja … hi hi hi … se mi kar smeji … Sprevržko bo že vedu zakaj … če me kej pozna … :))))))))))))))))) ;)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz pa iz istega razloga….šobe dol tiščim!
Sem vesel zate srce!
RTM!
:-)))

;))))))))
tud men se zdi da vem zakaj;)))

ce niso spet hormončki je pa bil tuš;))

send $

:-*************************************************

RTM nazaj!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:)))))))))))))))) Ja … tut stuširala sem se, ja … :)))))))))

Lp, Bgv

aha, pol se ti pa lahko smeji
…mislm obrazek… ;))

send $

jaz tud vem..ma itak se vsem smeji po unem;))..uzivaj bugi..hihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

aha!!
spet se ti smeji
hihi

send $

ne izdajaj..me..k te bom;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close