Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse kar napišem….

Vse kar napišem….

….od zdaj naprej….je tako nekako v oblakih,kot,da bi bil v DR400……nekje 3000m visoko….z mojimi resničnimi prijatelji….ki jih na tem forumu nikoli ni….in najbrž nikoli ne bo…samo rabim jih,vas….ker sem preprosto pregorel.
Če berem to,kar sem zdaj napisal….zveni nepovezano…samo ni!
Vse napisano ima pomen..ampak to bodo razumeli res samo moji prijatelji.

Razumem …ker sem..in tudi jaz pisem nepovezano..nekje tm u oblakih..ti razumes..ker si …moj..moj..ampak men msn..se zmer ne dela..tko..smrk…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi..rabim tebe in MSN!Res!
😉

delam na temu..RES!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

LT!

letala ne bova vozila ni sans;))

Mogoče pa?Še vedno imam izpit!
😉

ja pejva do lune in nazaj..ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hm…to bo pa mal težko!
😉

sta se mora treba se..ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Še do LJ ne moreš prit…ne pa na luno!
;-)))

kako ti uzivas v jebanju..tazga jaz se nisem srecala..ki bi znal tko dol pa gor …res ne!!!;))

Imaš pač zdej to čast,ne? ;-))))

A si jebanje omenila?To pa to!!!!Zgleda,da sem v mladosti premalo?Ja,to bo to!
Žabi…bi se ti..khmmm…tko mal….kako naj rečem….hmmm….ma mi je nerodno direktno vprašat.Bom rajš na mail.
;-))))

ne zameri, vendar ti bom sedaj nekaj direkt napisala – da ne bo spet kaj prišlo naokoli, da ni bilo iskreno povedano – saj razumeš, ne??

Prvo kot prvo se zamisli, kaj si s tem postom napisal – pred par meseci smo bili VSI TVOJI NAJBOLJŠI PRIJATELJI, sedaj pa pljuvaš po vseh – kaj naj to pomeni???
Drugo kot drugo – daj se znebi že končno svoje naivnosti in ne verjemi vsaki babi, ki ti pač nekaj napiše, kar je slišala od prijateljice, prijateljica pa od svoje najtaboljše prijateljice, najtaboljša prijateljica od prijateljice pa še od kakšen sestre…. itd.! DAJ, VERJEMI ŽE KONČNO SAMO TISTO, KAR LAHKO TISTA PRENAŠALKA NOVIC ARGUMENTIRA NA MESTU!
Tretje kot tretje – verjamem, da so stvari, napisane na tem mestu, tretirane kot en ventilček za nas, udeležence – kot drugo pa si vzami na znanje, da to bere še tisoče ljudi – VSI PAČ NE POZNAJO OZADJA.
Četrto – res se počutim prizadeta ob prebranem, tako ali tako sem imela na sumu, da sem pač na tisti listi nepovabljenih…. pa to ne igra vloge, veš. Vedi, da sem ti bila hvaležna za tvojo dobroto, me pa boli, ker nas sedaj vse po vrsti mečeš v isti koš – resnica pa je morda precej daleč od tega. Najprej jo razišči, potem pa klobasaj o tem, prav?!

Nekdanja mušketirka!

P.s.
Pa ne misli, da sem prejela kakšne informacije na privat mail – nikakor, boli me le to, da občasno napišeš nepremišljene stvari, ki morda nekje nekoga precej prizadanejo. Pa nikar se sedaj ne opravičuj, škoda je že tako narejena!!!! Pa še nekaj – morda nisem razumela poante tvojega posta – potemtakem pa razlago tako ali tako veš le ti, ne??? Si jo že napisal. Hvala lepa.

Nisi razumela!!!!Ne sam,da nisi razumela…obupno si mimo usekala!!!!

Je pa res en del tega posta malce dvoumno napisan,to se pa strinjam.Vendar v tistem hipu res nisem na to pomislil.

Bi moglo pod Žverčin post bit ta stvar prpopana.

poanta ni v tem, da JAZ nisem razumela – še marsikdo drug ni….
Tvoja glava – tvoj svet….

Konec koncev pa – saj je ja vseeno. Sem vstala z levo nogo, pa je vse narobe.
Drugič pa vseeno premisli, kaj napišeš, velja? Samo še en majhen nasvet – napiši tako, da bomo še neumni razumeli….

Čekiraj ladlc!

Musketirka moja..skoda besed..on zivi v svojem svetu..in ne vem..brez besed sem itak od vceraj…ja ostal je brez musketirk;)).

New Report

Close