Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sp..

sp..

pejva pit..jaz sem tolk zejna kva mas doma..jaz mam cvick..pa ti..pejva pit zurat..bemo..jaz mam dost tega norga decembra..k vsi zurajo..jaz pa otroke merkam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi!jaz pa čakam na otroke,da se vrnejo…pa na ženo tud…..pa na prijatelje,kot si ti…..in pridete res skoraj vedno!!!
RVM!
😉

vedno smo ob tebi tko da ves!!!!lubcka..na en mal milke z lesniki;))sem jo iz spajze tamalmu ukradla sam zate;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bljak!Ne maram čokolade!Vse si zasrala!(skoraj….;-))))
RTM!

haha…se smejim..ma mam tud tvojo crnino no..sam mal te zezam..hihi..pa bakalar mam tud;)..dodži prijatelju na casu vina..ma ***** zakaj si tolk dalec tm..bi zdele ga midva zurala in tvojo pa mojga cakala skupaj..hihi..pol bi ga zural skupaj dalje…ma ej..tatarca mam tud..bos en mal..mmmmmmmmmmm

A tud ti si “vdova”?
Ojej..zakaj sva tako daleč(pa sam čez dva hriba!)
😉

ma ja no..bemo..k bi ga zurala..pol bi nama bilo ravno kdaj gremo domu..hihi..ihaaaaaaaaaaaa

Kaaj pa če tvoj mož z mojo ženo žura zdej?
:;-)

naj uzivata…saj sta pametna oba..ej..jaz grem ninat..lepo ninajmo usi..papa

New Report

Close