Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za bozič bom sam;))

Za bozič bom sam;))

Sam ne me pluvat..k vam pojem Janovo zadnjo pesem…Za bozic bom sam..in jaz ob njem..;))hihihi..ja res no..mi ne verjamete…okej pa nc…no en par dni prej bom ob njemu..in pel mi bo..yesssssss..komaj cakam na njegov song..ihaaaaaaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sem ti že reku,da se ne druž z njim!
Grrrrrrrrrrrrrrr!

ne no..ob njem je tko lepo;))..prosim dovoli mi..da mi poje vse to;))..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ej..saj bo Dora tud zraven..tko da..mamicka naju merka..nas merka in carta;))hihi

BREZ VEZNIK!
Ne maram teh šmrkavcev,majke mi!
Grrrrrrrrrrrrrrrr

majke mi..da so opasni;))

Če sam briljaantina z njegove krepe nate pade………ti ne zrase nobena dlaka več!
😉

Ja to mi deli..naj bo na meni vsa njegova briljantina..ne maram dlak..in depilacije;))..pa lepo bi blo cutiti na meni njegove ustnice..roke..opa..grem predalec..s prijatelji se to ne dela..nenene..z njim se sam smejiva..pijeva jeva..uzivava;))…hihi…

a ti se ne depiliras?;))

send $

dragi..ce hoce biti zenska zenska v pravem pomenu ji depilacija ne uide..sam ne maram je pa kljub temu..a ves..sam za lepoto je treba tud trpet baje..hihi..sam ne vem zakaj trpim k nisem lepa..aja zato ker ne zelim bit kosmata;))

Medvedka!
😉

New Report

Close