MIŠI!
Na kratko: peseka za P. nisem dobil! :-(((
Na dolgo: Takoj po jutranjem faku(je že vedla zakaj!) je soproga začela pripravljat teren.Kao,da bo SLO propadla,če ne greva ob 12-ih v Italijo….in v tem smislu naprej.Okej!sem kapituliral…..kot pred vsako izmed vas! 😉
Skuham še kosilo….se vsedem v našega Toledota……in me pelje…brrrrr….in tako do tam.
Folka zadovoljivo malo…..blagajne vse odprte…in že začnem iskat predmet tvojega poželenja!
Ko vse skupaj nakupimo…se moja soproga spomni,da bi rada malo zasebnosti(=beri: moram it cunje zase kupit!),me pošlje s tistim velikim nakupovalnim vozičkom na parking(češ…do takrat,ko boš vse ti to v avto zložu,bom jaz ziher že nazaaj!)…in grem!!!!
Ampak sam do prvega vogala!!!!!
Tam ena italijanska kelnerca ponuja vse..razen tistega kar bi jaaz rad!(Najbrž nudi tisto po šihtu!;-)))).
Me zmami…naročim pir.Napaka!!!!!!!Mi ga zaračuna tako,kot,daa bi še njen *** zraven vštela!!!!!0,4 deci smotanega italijanskega pira košta 3,6 EUROTA!!!!!Kaj čem…plačam(popil sem itak že prej)…in grem zate gledat tistega peseka.
Pridem v štacuno,kjer imajo takih reči na tone.Pa zakačim eno ozkoritno….nabreklopičkasto trgovko in jo vprašam,kje imajo peseka,ki cinglja s krepo.
Mi pokaže cca 10 metrov takih artiklov…med njimi opice,Božičke,nekaj podobnega meni…in tako naprej!
Jaz jo seveda gledam v joške(oprosti Miši)…pa v pičkico(še enkrat oprosti Miši!)…..ona mi kaže neke peseke,ki baje tud govorijo(sam po laško!)….ampak,ko je pogruntala,da se mi od vseh razstavljenih artiklov najbolj dopade prav ona v celoti(pravzaprav sam njena pičkica!)…me je prepustila lastni presoji…..in ta je bila pač taka kot sledi:
Za 35 EUROV,kolkor je bla najnižja cena za tisto bedastočo…..lahko tud jaz tvojemu P. odzadaj kak dan(al pa dva) kimam in se priklanjam.
In to je vse.
Zdaj pa oceni,al sem ravnal prav(btw.: saj sem te klical naa mobi,sam mi je italijanski robot priliznjeno prijazno sporočil,da moram….kaj pa vem…neki narest….ampak tist cajt je začel že tist laški pir delovat!)
;-)))))))))))))
napisla je cel roman..ko bi lahko v eni besedi..zagledal sem se u joske in rit..in pozabil na vse..na koncu placal 35 evrov za pjaco …in tko ni blo dnarja za tvojga peska…;))haha
:)))))))))
Ok, vseeno hvala Sp – zlat si!! :))). Tisti kuza me se vedno muci, ampak ce je taka cena… Bo verjetno moral cakati :)), ker je najvisja vrednost daril letos postavljena na 5 jurjev 😉 (centralna terja zrtve :)) ).