Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mison;))

Mison;))

A sem lahko jaz en mal zdele tvoj komar;))..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa mi je usel..se zal mu bo;))..k bi ga tko picla…in sladko kri pila..ej mison a ves da u resnic pikajo samo samicke komarke..samcki komarji nikoli..si vedel to..da te se kaj pametnega naucim..ne sam lumaprij kle;))..lepga jutrcka mej..z svojo drago..zasepetaj ji kaj lepega..pase to ves…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mausi je šu neki bolj pametnega počet,ne pa da bi tvoje nakladanje tu bral!
😉

;))

send $

cuj.. ni zdaj sezona komark.. ;)) saj bi ti pomagal ampak ze imam svojo misko, ki me boza z ziz***** ;)))

pa srecno s tvojim komarjem;)

send $

A jo posodiš še meni?
;-)))))

ce ni fofsije je za use lepo..ves to..;))

miska ni komarka ne pozabi tega…;))…in komarjev je vedno dovolj..sam mas prav zdaj ni sezona za njih;))…

Foušija žene ljubezen naprej!
;-)))

hm, na kratko;)) :
imaš tri krat prav!

send $

New Report

Close