Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jih imam!!!!

Jih imam!!!!

Ampak samo za tiste, ki zajebancijo razumejo.In tudi za tiste,ki sprejmejo opravičilo.In za tiste,ki vedo,da v resnici nisem nor.

Malce sem zlorabil zdej forum za eno privatno reč.Pa dejte ta post ignorirat.

Tak prav…ti ga samo zlorabi, bodi DEC…ostali se vsi delajo samo fine ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

heheh dober to,sem se že zasikirala da jih nimaš madona!!1.hej lep dan vsem..še posebej tebi zlatek!!!*****Upam,da si dobro spal!!:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Če bi ti vedu,kako si bil s tem blizu!
;-))))

nori?????????????

hehehehehehheh……….bo treba nazaj……….

ŽIVA JE
Žena domov priteče vsa preplašena.
“Kaj se ti je zgodilo?” jo vpraša mož.
“V dvigalu se me je lotil neki norec! Rekel mi je naj se mu vdam ali pa me bo ubil!”
“In potem?”
“Saj vidiš, da sem živa!”

in za najuuuuu………..

RAZO IN SPREVRŠKO…PA ČE ŠE KDO ŽELI VSTOPI V KLUB EXLUZIVE..HEHE

“Če kdo misli, da je nor, naj vstane!”
Dolgo je vladala tišina, nato pa je vstal ….
“Ti torej misliš, da si nor?”
“Pravzaprav ne, ampak srce me boli ko vidim, da stojite samo viDVA.”

PA PA

leta letijo - iščem stevardeso.....

Pa ti si res vstala ob 5-ih!?Tist cajt me je žena sunila pod rebra,češ da smrčim(samo sebe pa ne sliši nikol!…:-)))))
Lep dan tud tebi….pa prešalti v nižjo brzino,da te ne skuri.
😉

Ne izzivaj..ko bos lahko kle dokazal koliko jih imas…in je hec..dokler je to res hec..ko pa to preraste v hudobijo-svinjarijo..pa to zame ni vec hec!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hahahahahhaha

sonči a te kaj prijemljeeeeeeeeeeeee

leta letijo - iščem stevardeso.....

me ma da bi ga..aha…in ga bom..brez skrbi;))

Razo..poglej u ladlc…pejva …mmmmmmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close