Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mishi …

Mishi …

Ojla! Nič se ti nisem oglasila včeraj … to pa zato, ker nisem šla na tisti predviden žur … (v soboto zjutraj sem se počutila mal slabo, pa sem poslala Miškota kar samega … hehe … pa je pršu domov v nedeljo popoldan čist slab … hahaha … sem se mu tooook presmejala … ) :))))

V glavnem … oprosti, ker ti nisem pisala nobenga SMS-ja … sam mi je šlo čist z glave. No … mogoče kdaj drugič, ko se bom potikala kaj tam okrog tvojih krajev, te pa le pokličem … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

in si se imala fino??

zakaj pa se še pri meni nisi mal ustavila’

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ehm … Razo … … kako pa bereš poste? NISEM ŠLA!!!! :)))) ;))))

Sem raje doma uživala SVOBODO … :))))))) He he … kok je blo luštno, ko sem se lahko raztegnila čez celo posteljo … in gledala tisti film, ki je meni pasal … in zjutraj sem pospala do 11h … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Čaki,čaki,čaki malo!!!!!!!??????
Par mescev skupi….pa že nakladaš,kako je fajn v ta veliki pojstli sam spat!!!????
To lahko bluzim jaz…..po skori četrt stoletja staža,ne pa ti otrok!
;-)))

:))))) Sprevržko … :))) … če je pa vseeno fajn, nooo … :))))) Sej ne rečem … če bi bila dva dni ali več sama bi ga zihr pogrešala … sam tko, ko sem imela sam tisti en dan “libero” je blo pa prov fino … :)))))))

Lp, Bgv

Hmmm…to ni dobro!
😉

Je je … prov fino … Še posebej ko me je cel večer klicaril in mi jokal po telefonu, da me pogreša … :)))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))

lp, Bgv

Bugi, …dost tvegas, posiljat Miškota samega med Štajerke!!
😉

send $

,)))
ti pa nisi mulirala;))

send $

Sam tud to mi je sumljivo!A si poslušala dobro v slušalko….men se zdi,da sta iz ozadja dva babja glasova nekaj hihitala se!
;-)))

He he he … ne ne … sam en kup pijanih moških je bilo okrog … :)))))))))))) Ha ha ha … ;))) :))))

Babnc je blo pa že tko zlo malo … pa še tiste, ki so bile, so vse naše prjatlce … ;))) :)))

Lp, Bgv

Varuj se prijateljic!Najnovejša izkušnja.
;-)))

Eh … ja … Sprevržko moj. Veš … če me v dveh mesecih, ko sva bila narazen ni “prevaral” … oz. ni bil z nobeno … pol me ziher tudi sedaj ko sva srečna skupaj ne bo … :))))

Pa še katera bi se sploh spravila na njega, ko je pa stalno samo okrog razlagal, kako je srečen, ko bo postal očka … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Zaupanje … Mikič … zaupanje … :))))) Čisto nič ne tvegam … :))))

Lp, Bgv

Pa ravno na take se najrajš spravijo!Saj so živa garancija za uspeh(otroke!)
😉

:)))))) Pa ne na Miškota … ker vejo, da ne bi prišle nikamor … :))))) ;))))

LP, Bgv

nikol ne veš..
npr. lovke na dobra semena ;)))

send $

:)))))))))))) Ma kaj jim pomaga, če ima Miško dobra semena, če jih pa špara sam za svojo izbranko … ;)))) :))))

Lp, Bgv

Bugi, nic hudega :))). Saj bomo kekse tudi tako pojedli :)))))… hehehe… Ne, sem si kar mislila, da se je kaj takega zgodilo (no, da nisi niti sla). Povabilo pa seveda vedno velja :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Meni je tud na sladko vleklo čez vikend.Razen v petek,ki je bil bolj alkoholno obarvan…posledice pa še zdaj čutim…:-(

;)))))))))))))))))))))))))))
sory…
v tem casu te res ne smem spravljat v skrbi
sm prebral nekje, da mors nosecnicam govort samo pozitivne skrbi
kr si itak same izmislijo neke bojazni…..

svasta..

sorry!;)))

send $

:)))) Nč bat Miki … :))) … kar se tega tiče pa res nimam skrbi … :))))

Lp, Bgv

:)))))) Zmenjeno … :)))))

Lp, Bgv

haha
caka te še 8? 7? mesecev

kaj vse bomo še čuli…;)))

send $

:))))) Ohjej … ko bodo hormoni na ta pravem nivoju boste marsikaj čuli … :))))))) … sam kar se tiče zaupanja do mojega Miškota pa … je pa 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} … ;)))

Lp, Bgv

New Report

Close