Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Silvija,

Silvija,

ne odhajaj še…

Silvijaaaaa!

;))) (nekaj imam v ušesih.. 😉 )

send $

A si slivovko v ušesa nalil?
;-))

aha, ..
Sp, ti imaš pa res vedno rešitev v rokavu;)))!

send $

men je bulš una: grešila sva na sveto noč….

ma te ne slišim zdaj..:(
sam siiiiilviiiiiiijaaaaaaaaaaaaa
pam param pam pam
param pam pam

send $

Kaj si se klobas nabutala?
😉

Miki, a imaš spet privide? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

magnifico je peder..hahah..ma ne okej mi je..resno;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mishi, od kje tebi “spet” ?;)))

send $

ma ja.. ma ni tukaj fora Magnifico
ampak Silvija;))
ki se ji zdele mogoce ze kolca;)) ups..

send $

Je zaprla štacuno za danes ta tvoja Silvija!
😉

ma mislim, da se podi naokoli
kot Božiček s sankami;)

send $

Ne vem no… Se mi je zdelo 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, oh what fun it is to ride in a one-horse-open-sleigh… 😉 :)))))

A me povabiš v rosthuhnland?Baje,da majo sneg…pa tiste kočije na saneh tam zgor pr teh knedlnih.
😉

:)))))))) A ne da bi blo pa to zdaj prav luštno? Danes mi pa res samo še sneg manjka… No, pa še kdo ;).

Ne jamrat…je šele pondeljka konc!
😉

Vem, vem… smrk, smrk ;).

Pa Mici za rep uščipni!!!
Jaz bi jo že,da bi se utolažu!Rep je rep!
;-)))

:))))))) Ne ga srat. Že tako sva imeli tihi vikend, ker je bila jezna na mene. No, ne direktno na mene 😉 :)). Danes pa je spet vse po starem… Bolj ali manj. Ni variante, da bi jo še za rep lahko ščipala… 😉

Škoda,da je ni tu pr meni!Ščipanje mačke za rep je moje najljubše postransko opravilo!
Na….zdej me bodo hitro še za sadista obtožili…pa briga me,saj sem bil že vse danes!
;-))))

New Report

Close