Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HEEEEELP!!!!

HEEEEELP!!!!

A mi lahko nekdo prosim prevede tole v nemščino …

Mnogo sreče i ljepih snova
nek vam donese godina nova.
A sve ono što vam tugu i bol stvara
nek vam odnese godina stara.

Hvala!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Miši pokliči!

pa piši ko govoriš……

hihihiih

čuj bugi……..daj ti meni to lepo po slovenački…….pa da te rezume ciljeli svet…hahahah

čuj mala……….ta tedn pridem k tebi v Gorico…prav?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej … Razo … sej a misliš, da jst to zastopim??? :((((( Pa v nemščini še manj … :(((( Pa kaj ko imamo prijatelje in sorodnike po celem sveti … :(((

No .. Razo … enkrat si mi že tako oblubu, da prideš v Gorico in da bova šla na eno kafe … pa ni blo neč iz tebe … tko da … Zdej reci kdaj, kje in kako … pa pridem … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

men pa v francoščino!!;)

mogoče bi pa Zoran to znal;)

send $

Bugi, malo pozno sicer…

Schöne Träume und Glückseligkeit
soll das neue Jahr mitbringen.
Alles was traurig macht und schmerzt
soll das alte Jahr mitnehmen.

Malo je morda prirejeno, pa rima se izgubi (ampak nič hudega – je bolj poetično 😉 ).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miki, a misliš, da smo multi-lingvisti? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Alles wann ich kann sahe,
Ich weiss nicht!

kaj je miši, ne razumeš šfarcfaldskega narečja?
sorry, ma če zavijam, zavijam do konca;)))

send $

Hehe, če bi ti vedel :)))). Schwarzwald je moj drugi dom 😉 :)). Samo Miki: meni bolj zarlandsko zveniš 😉 :)))

A sta se najdla vidva zdej,kaj?
😉

:))))))))))) Mein lang vermisster Bruder ist wieder da 😉 :)))))))

A je sploh kak natural Slovenc na tem forumu?
;-)))

Težka bo ta, težka 😉

Tud meni se zdi,ja!
;-)))

majne grosgrosgrosmuter je bla od tam

send $

to bi bil verjetno samo ti;))

send $

Na žalost..tud jaz ne.
😉

pa ne da spadas med lahe;))))?

send $

Uh … hvala Michi … 100X ti hvala. Si ne moreš misliti koliko si mi pomagala …

Cmooooooooooooooooooka … vedno ti bom dolžnik … :-******

Lp, Bgv

z geografskega stališča na žalost ja!
😉

Je kul tale naša Miši kaj?
;-)))

New Report

Close