Resna tema
Še kak mesec,pa bo leto odkar razsajam tukaj.Sicer sem mislil račune seštet ob letu…ampak tako pač prihaja,da jih je potrebno zdaj.Ker je doseg enega leta namreč vedno bolj pod vprašajem.Prihaja pač do zasičenosti,čudnih osebnih zamer in najbrž prihaja res pospešeno tist čas,ko se bomo poslovili in šli pač kam drugam.
Dolžan sem najmanj dve opravičili:
SONČEK! Mislil sem,da te poznam dovolj dobro.Na žalost sem se zmotil.Da ne bi ostali biondasto gledali bom povedal za kaj se gre: V petek zvečer sem šel po tistem,ko tu ni bilo nobenega več,pogledat še na forum,kjer se veliko časa zabava tudi naš SončeK.To naj bi bil po njenih besedah forum…oz.klepetalnica,kjer naj bi se spet po njenih besedah,lahko tud koga v k**** poslalo,brez velike verjetnosti,da bi se komu zamerilo.Zdaj vem,da temu ni tako.Tam sem enima dvema tipoma naložil,da jaz fuukam SončKa in očitno je bilo to prehudo tud za tisto klepetalnico,še bolj pa za Sončka.
Naj tu javno povem,da jaz NIKOLI nisem seksal s Sončkom,pa tudi z nobeno drugo na tem forumu ne!
Moje ISKRENO OPRAVIČILO SončKu.Napačno sem te ocenil,napačno sem ocenil tisto klepetalnico.Napaka,da sem se sploh šel tja kazat v stanju, v kakršnem sem bil tisti večer.
Kot vidiš SončeK,nimam jajc v hladilniku, upam da še (nisem) nor, pa četudi sem v tvojih očeh najbolj zlobno bitje na svetu.
ŽVERČI! Ko sem dobil reply na moj post,me je skoraj kap.Prebral sem ga od besede do besede…iskal kako zvezo z mojim postom,pa saj sem ti v mailu napisal.Res,zavedam se tega,da sem včasih težko razumljiv…velikokrat pišem zavito in v prispodobah….največkrat z namenom,da se nekaterih stvari ne bi preveč videlo in vedelo.Sam verjemi,pri cca 30.000 postih,kolkr sem jih približno napisal v 11 mesecih…pač preveč pričakuješ,da bi bili vsi na akademskem nivoju.Za konkretni post pa priznam,da je lahko dvomljiv…sploh za tiste,ki ne poznajo letalstva,mojega največjega hobija.Glede moje naivnosti pa….o tem raje osebno.
Kakorkoli,tudi tebi ISKRENO OPRAVIČILO!
In ker sta bili pač obe del naše prijateljske trojice,zdaj pa o meni očitno mislita vse najslabše, mi je zelo težko vztrajati na tem forumu, ker bi se pač ves čas počutil najmanj čudno,da ne rečem nezaželjeno.
Vsem ostalim: Oglašajte se več,pišite več na forum.Vem,da je bilo precej mojih postov tud prisiljenih,ampak vse samo zaradi tega,da bi vas vzpodbudil k pisanju.In med njimi so bili zanesljivo tudi taki,zaradi katerih se je kdo lahko počutil užaljenega ali prizadetega.Resnično,NIKOLI,NIKOLI nisem imel namen nikogar užalit,prizadet ali kako drugače škodovat.Je proti mojim življenskim načelom.Toliko sem moral napisat na ta nori ponedeljek.
P.s.: od začetka me je marsikdo od vas opozarjal,da je forum samo zajebancija,sprostitev,zabava,ker sem ga res preresno jemal.Zdaj,ko ga sam jemljem kot to, pa mi nekateri isti dokazujete,da ne razumete tega.
Sprevrzenc..
saj verjetno te jaz najmanj poznam od vseh tu in nimam kaj veliko za napisat..
ampak:
veš, tudi ti si en tistih, ob katerih branju odgovorov vcasih bruhnem v smeh
in lepo je, da se trudiš tukaj
in da “jebeš”=”muliraš” vsakega, ki se oglasi tukaj
ne vem.. mogoče je bila tud tvoja noga danes leva(to ni moja ocena!) in bo jutri vse ok
drugac se pa ne sekirat.. eni prijatelji ostanejo
in za tiste ugotovis da so to res prijatelji
Ma kaj že spet ?!
Prvo delo , ko po dveh tednih ( če ni že kaj več) končno najdem čas , da pokukam še sem – ej , kaj najdem ?!
Jaz sem pa upala , da se bomo dogovorili za novoletno srečanje !
Sp , glej , jaz upam , da sem te vedno prav razumela , upam , da tudi ti moje štose , zato imam namen ostat s tabo v stikih – seveda pod pogojem , da ti je to prav .
Isto velja tudi za druge – tiste , ki sem jih že srečala , pa tudi one , ki si jih še želim in upam , da jih bom !
Preživite en miren , ljubeč , po klinčkih , pomarančah in cimetu dišeč decembrski večer !
Niki gre pa spet v boj z zdravstvom ….
Sp..izzval si me..in tole so moje zadnje besede tule…
Napisala bom samo to..kar si ti pisal tam..kaj taksnega ne bi o meni pisal niti sovraznik..take svinjarije.. lazi..ne resnice….vazno je..da si to pisal o meni…in to ti, ki si mi prijatelj, da ne napisem ostalega.NI VAZNO KJE SI TO PISAL, TI TO RES NI JASNO, VAZNO JE KAJ SI PISAL,AMPAK TI TEGA NE DOJAMES! In briga me ce so to bile tvoje zelje..sanje..sprevrzenost..zame so to same lazi..in svinjske besede.
Pa ne zgovarjaj se na alkohol..ker je to laz..ker sVa malo prej govorila po phonu..in vem da si bil okej…
Da se ne znas kontrolirat mi je ze dalj casa jasno, kar dokazuje tvoje pisanje tam in tole tukaj..in umes ga je bilo se polno..tvojih izpadov..ki niso bili za na forum..pa sem pozrla vse..saj ga vsi srackamo..in kletka je itak prenesla use..tokrat pa si sel predalec…razumem hec..saj sem sama nickolikokrat kaj uspicla tu..pa vendar nikoli ne uzalila prijatelja..ali skodovala..na tko perverzen-nizkoten-podel nacin…zelo tolerantna oseba sem, kar ti je jasno, ampak to kar si pocel ti tam, je meni nerazumljivo in tko bolece..da nimas pojma koliko. In ne delaj se kle sedaj zopet enga revcka..uzaljenega..ko si v resnici vse kaj drugega. Te res ni prav nic sram??? Kje je tvoja vest…prosim ce jo imas ..pozabi name..in me nikoli vec ne omenjaj..ne tu..ne kje drugje…ma itak o meni nimas kaj govort..ceprav te je blo tu brat drugace..kot da sva kdaj kaj imela…pa so to bile zopet le tvoje besede..norenje…lahko govoris le o svojih sanjah…in izgubljeni prijateljici..kakrsne nikoli vec ne bos imel!
Zelim ti vse lepo…kakor kletki…mene tu ne bo vec…SRECNO!
Ne počnita tega še vidva, za božjo voljo!
So nas poskušali drugi spret, potunkat, dat u nulo… pa smo držali skupaj, nismo se dali….
ZATO SE NE DAJTA VIDVA, TUKI IN ZDEJ, OPRAVIČITA SE DRUG DRUGEMU, KER STA GA OBA SRAČKALA, DAJALA STA SI TISTI “RAJC”, KI VAJU JE PRIPELJAL DO TEGA, da sta sedaj tu kjer sta.
Sej ne vem kaj je blo tisti dan, tiste besede, na tistem forumu… al karkoli že…. VEM, da se poznata dovolj, da sta bila dovolj iskrena drug do drugega, DA BOSTA ZMOGLA TO PREMAGATI, karkoli je že bilo, IN SE POBOTATI.
Držim pesti za OBA, ker vem, da sta oba fajn človeka in ne pustita, da vama en trenutek NESMISLA, NEKONTROLIRANOSTI uniči prijateljstvo.
Žmejnenu, orkalapipala!
Čmoka obema!