Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mularija!

mularija!

Božič. ok. Novo leto. Tudi ok. Samo za koga vraga mi morate že cel mesec pred božičem (ne samo dane) metat pedarde pred okno? Kaj imate od tega (razen znervirane in jezne mishike)? A niso potem rakete vseeno boljše, ker lahko vsaj nekaj vidiš? Ne pa samo bum tu in bum tam… mishiko pa pol boli glava. Barabe male!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A češ eno ročno bombo?
Mater…to pa tud mene strašno razjezi!!
A ustanoviva koalicijo?Magari tle pr nas je pa še sorazmerno mirno letos…

Sp… Malo so me zmotili tu pri nas – pardon.

Koalicijo? Sem takoj za. Te barabe male (sem jih vidla – tam nekej 7 let imajo) mečejo petarde že od konca novembra. Vsak dan. Brez petka in svetka. Da bi starše za uhe do Nordkapa peljala – nage 😉 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne razumem kako lahko starši mulcem vso tisto municijo nabavijo!?
Že s finančnega stališča tega ne kapiram…da ne govorim o nevarnosti!
:-(((((((((((((((

;))) kaj mislis, da starsi nabavljajo??
rece sine: “Ata kupi mi eno kilo piratk pa dve kili čičolink pa en šopek raketk”??

al’ ti nabavljaš za mularijo??:)

send $

Ne!Proti mojim načelom!Ne nabavljam in mulac se je s tem sprijaznu!Za tist denar sem mu raje plačal letno smučarsko karto.(saj baje da eni tolk keša strosijo za to,ne?)
🙁

ma pravijo da je tega v zadnjem casu manj..

sej ql.. naj mečejo tiste tri dni in konc;)

send $

New Report

Close