Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O marijapomagej !!!!

O marijapomagej !!!!

Kaj sem jest zamudila !!!!

JEŽEK me je iskal :)))))))))))))))

Ma , ljudje moji – JEŽEK je praktično prvi , s katerim sem začela debatirati na forumu (do takrat sem samo brala) , šele , ko sem ugotovila , kako prijetno je lahko , sem se začela redneje oglašati in navezovati stike tudi z drugimi – in tu naj omenim še dva moja-moja fanta – Saškota in Janija ( Jani je moj ! Tako !!!) Pridružilo se je še nekaj ljudi in sčasoma so nas zaradi naše “drugačnosti” in želje po smehu pregnali s tistega “taresnega” foruma o življenju …. eeeej, pa to je zgodba , stara že dobra tri leta !

Ergo – če se Ježek po kakem čudežu še kaj oglasi in vas kaj prosi – whatever – ma dajte mu , zaskoziboh , povedat še moj telefon , ki ga je ziher zgubu oz. sem jaz vmes zamenjala številko :))))))))))))

Ej , sem vesela !

Ma vi ste pa res moji-moji , ko vas skrbi zame :))))

Sp – LNAJ
Razo – porkiš , se boš skorajžil za tisto kofe ali kaj ( saj zdaj bo itak treba pit čaj )
Štump – veliko novoletne sreče v biznisu , pa na zavarovalnice ne pozabi , hehe , zdaj je moj gospodar eden od njih 😉
Sončece – je vse okej ? *
Helči – ti me dostojno zastopaš , imaš v dobrem en čokolatin 😉
Bugi – a mišek že kaj brca ?
Žverca – kk ?
Tk !
Kk tk ?
Tk – tk !
;)))

Since – če se vdajaš teku na smučeh – pazi na tista pohorska debla , da ne pristaneš spet na urgenci 😉 Aja – * !

….. in tako naprej ….. vsem …. !

Niki ( še vedno zelo živa 🙂

hihihi…. čauči mala…… zaskuzibuh…… me je že prou skrbejlu zate!

fajn ga furi naprej….. pa use naj naj najtabulše nej ti prneseju tevi prazniki, predvsem pa odlično zdravje vsem po vrsti!

se ga čujemo, opa, videmo se ga, kejnjede!?

Kje hodš srce!?
Ježek te je rabu,ja…pa mu je Helenča dala tvoj mail.Kaj te ni dobu?
Cmoka.
😉

zihr je mejla pouhen kaselc!

Spet pravilen odgovor 🙂

pa ne mi rečt, da sem ti ga jst napouhenla……. jejdata jejdata…….

khm, khm

Čau srce !
Ježek me ni še dobu – po moje bo padla kaka beseda za Božič 🙂

Mami je na bolniški – saj veš , kako je . Ampak zdaj gnjavimo zdravniško elito v prestolnici – ni vrag , da ne bodo kaj stuhtali !

Kedaj si mi kaj vidimo ?

LNAJ !

a to leti sam nanjga? ;)))

drgač sem spodi napisala post, da bi se lahko vsaj mi Primorci kej dobili, če se že vsi ZN Slovenije ne mormo…..

si za?

a ti je knof za govor zaštekal?!
:-))

Če pa ne kapiraš tega,kar ti v tvoji šprahi pove…pol pa nis ta prava Korošica!
😉

Niki tak ti recem……če bom že kako deblo zahaklal se bom potruda da me neo treba na urgenco pelat 😉

pa drugače se ne vdajam teku na smučeh, ampak brzini na skijah:)))

pa lepo te prosim ne me slinit 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close