O marijapomagej !!!!
Kaj sem jest zamudila !!!!
JEŽEK me je iskal :)))))))))))))))
Ma , ljudje moji – JEŽEK je praktično prvi , s katerim sem začela debatirati na forumu (do takrat sem samo brala) , šele , ko sem ugotovila , kako prijetno je lahko , sem se začela redneje oglašati in navezovati stike tudi z drugimi – in tu naj omenim še dva moja-moja fanta – Saškota in Janija ( Jani je moj ! Tako !!!) Pridružilo se je še nekaj ljudi in sčasoma so nas zaradi naše “drugačnosti” in želje po smehu pregnali s tistega “taresnega” foruma o življenju …. eeeej, pa to je zgodba , stara že dobra tri leta !
Ergo – če se Ježek po kakem čudežu še kaj oglasi in vas kaj prosi – whatever – ma dajte mu , zaskoziboh , povedat še moj telefon , ki ga je ziher zgubu oz. sem jaz vmes zamenjala številko :))))))))))))
Ej , sem vesela !
Ma vi ste pa res moji-moji , ko vas skrbi zame :))))
Sp – LNAJ
Razo – porkiš , se boš skorajžil za tisto kofe ali kaj ( saj zdaj bo itak treba pit čaj )
Štump – veliko novoletne sreče v biznisu , pa na zavarovalnice ne pozabi , hehe , zdaj je moj gospodar eden od njih 😉
Sončece – je vse okej ? *
Helči – ti me dostojno zastopaš , imaš v dobrem en čokolatin 😉
Bugi – a mišek že kaj brca ?
Žverca – kk ?
Tk !
Kk tk ?
Tk – tk !
;)))
Since – če se vdajaš teku na smučeh – pazi na tista pohorska debla , da ne pristaneš spet na urgenci 😉 Aja – * !
….. in tako naprej ….. vsem …. !
Niki ( še vedno zelo živa 🙂
Niki tak ti recem……če bom že kako deblo zahaklal se bom potruda da me neo treba na urgenco pelat 😉
pa drugače se ne vdajam teku na smučeh, ampak brzini na skijah:)))
pa lepo te prosim ne me slinit 😉