Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sigurno sem kaj pozabo :)

sigurno sem kaj pozabo :)

zakaj krava daje mleko????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Da ga meni ni treba pit!
😉

bo držalo :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Maš kej šnopca?Me neki zebe dans zvečer!

veš da mam…borovničevec tud….malo vodke jagodne….pa še čisto malo pina colade :))

dobiš kar želiš :))

Nam ga daje,ali ji ga kar vzamemo?
Ker je preveč krav in premalo telet?
Ker bi sicer žganje ne imelo svoje veljave?
Več pa ne vem.
Na zdravje,fantička.

Sinsi….ljubi….saj ne zameriš,če ti prznam,da me je neki …kar je tud ženskega spola(kukr pijača)….še boljš ogrelo!?
;-))))

Dekletce moje.Zarad mene ga krava lahko kar zase obdrži,sam da pol šnicl ne bi imel okusa po njem.
;-)))

Če si nova…..enga cmoka….če si stara….pa dva!
😉

Najraje bi se zlagala in dva vzela,pa ne bom.Hvala za lepega enega,pa še fovšije ne bo.Zakaj si si nadel tako ime,meni se ne zdiš sprevržen,pa vas že nekaj časa berem.

Ker tko odkrito priznaš…dobiš tud tri!Pa saj si jih že navajena!
;-)))

New Report

Close