Kaj sem se zdej zmislna … :(((
Čez 8 mesecev … oz .. še manj … čez kakih 6 mesecev … bom šla na porodniško … IN JST DOMA NIMAM NETA!!!!!! :(((((
Ohjoj … ohjoj … ohjoj … Trenutno tu kjer sem se mi niti ne splača si ga rihtat … ker se bomo tako ali tako “kmalu” selili … sam … bo pa vseeno zihr šlo leto okrog … In kaj bom jst brez vas??????????????????????????????
:((((((((((((((((((((((((((((((((((( Se mi kar srce para … Že vidim, da bom s tamalo hodila na kofetke v kak cyber caffe … …
Lp, Bgv
Ma sej ni priklop problem … :)))) … Samo … recimo … če bi hotela kabelski internet, bi mogla naročit še en priključek, ker sedaj imamo z starši dvojčka … moram pa imeti svoj samostojen priključek če se želim priklopit na internet … Pa vse to bi bil fejst strošek … in en kup dela … pa še čez leto dve gremo ven iz hiše in nam tisti priključek ne bi služil več čisto nič …
S telefonom je isto … dvojček … Pa bi mogla nabavit novo telefonsko .. ISDN … in kaj vem kaj še vse … In spet taki strošek da na rit padeš … čisto brezveze, ker … kot povedano že prej … gremo stran … :((((
A jst bom ta cajt vseeno odklopljena … :((((((((((((((((((((((
Nč … bo treba prov kej pogruntat, oštja … Prenosnik pa mobitel GPRS … :))))
Lp, Bgv
:))))))))))))
Namesto gprs-a pa vseeno raje v kak cyber-cafe… Je pa vseeno bolj poceni varianta ;). Aja: v tujini se že precej uporabljajo brezžične povezave… Mogoče kaj takega v pol leta tudi k nam pride 😉 :)).
Drugače pa ti bomo pač pridno kaslček polnili in boš rabla vsaj še dva meseca po porodniški, da se skozi kup mailov prebiješ 😉 :))).