Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj sem se zdej zmislna … :(((

Kaj sem se zdej zmislna … :(((

Čez 8 mesecev … oz .. še manj … čez kakih 6 mesecev … bom šla na porodniško … IN JST DOMA NIMAM NETA!!!!!! :(((((

Ohjoj … ohjoj … ohjoj … Trenutno tu kjer sem se mi niti ne splača si ga rihtat … ker se bomo tako ali tako “kmalu” selili … sam … bo pa vseeno zihr šlo leto okrog … In kaj bom jst brez vas??????????????????????????????

:((((((((((((((((((((((((((((((((((( Se mi kar srce para … Že vidim, da bom s tamalo hodila na kofetke v kak cyber caffe … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Boga Bugi….. A zberemo za priklop? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ma sej ni priklop problem … :)))) … Samo … recimo … če bi hotela kabelski internet, bi mogla naročit še en priključek, ker sedaj imamo z starši dvojčka … moram pa imeti svoj samostojen priključek če se želim priklopit na internet … Pa vse to bi bil fejst strošek … in en kup dela … pa še čez leto dve gremo ven iz hiše in nam tisti priključek ne bi služil več čisto nič …

S telefonom je isto … dvojček … Pa bi mogla nabavit novo telefonsko .. ISDN … in kaj vem kaj še vse … In spet taki strošek da na rit padeš … čisto brezveze, ker … kot povedano že prej … gremo stran … :((((

A jst bom ta cajt vseeno odklopljena … :((((((((((((((((((((((

Nč … bo treba prov kej pogruntat, oštja … Prenosnik pa mobitel GPRS … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))

Namesto gprs-a pa vseeno raje v kak cyber-cafe… Je pa vseeno bolj poceni varianta ;). Aja: v tujini se že precej uporabljajo brezžične povezave… Mogoče kaj takega v pol leta tudi k nam pride 😉 :)).

Drugače pa ti bomo pač pridno kaslček polnili in boš rabla vsaj še dva meseca po porodniški, da se skozi kup mailov prebiješ 😉 :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:)))))))))))))) Mislim, da bom kar blokirala mail … :))))))))))))))))) Ker čene se nam bo server v službi čist sesul … ;))))))))))))))

Lp, Bgv

😉 hihihihihihih…. :)))))))

Ista boš ku Stelči!!!!
Te bo bolu kuraac za nas!
:-(((

To pa je menda ja ne bo… Je ne more bolet ;).

Saj se itak vedno na kuraac od svojih dragih sklicujete,ko gre kej narobe!
😉

hahahahahahahahahahhaha

ne seri mala……boš mela najinega dojenčka….KO JEBE NET!!!!!!!!!!!

ampk, ko bo dojenček mal zrasto…polej boš pa spet k nam prišla, kajne??????

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close