Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lepo jutro in lep dan!

Lepo jutro in lep dan!

Rabi kdo mal energije,moči,vzpodbude,kaj podobnega?

:-))))))

Ja jest……dej mi……:)))

Enga velikega ljubčka zate Čvekica! Naaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Cmooooooooooooooooooooooooooook!
🙂

Čau bejbo……….

haha…… jst sem pokurla mojo današnjo energijo….. spet na eni snežni gorski turi……. tamgori na 1495 metrčkih……… pa z enim pasuljčkom s klobasko v kočici……… mnjamši………. to bo še pokalo ta teden……. hihih….. upsssssss…………………

alora, zdej grem ninat………. po novo energijo……… jutri pa spet u tisti jebeni kupleraj………. grrrrrrrrrrr………………

čaaaaaaau

Kak smrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-))))))

cmoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tudi tebi,direkt na smrčka***

Da sem jaz slucajno tale Čvekica …NISEM! Ne vem zakaj se trudi med pisanjem delat pikice..res ne vem…pa naj uziva..tko kot vi..papa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sicer pravjo,da sem bolj gobec….ma naj bo po tvoje!
Kisija!
;-))

Neeee……….. je imam po teh zaužitih kalorijah še preveč.
Sem šla včeraj drsat – pa sem nazadnje – nadrsala!
:-)))))))))

Mogoče se pa ne trudi in je to njen način pisanja…..mogoče?
Možno je ne?

A imaš plavo guzo?
Hehe!
😉

Energije? Ja bitte…. Je bil dolg vikend 😉 :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!Tko sem prebral ta tvoj post:
Energije?Jebite cez dolg vikend!
;-))))

Sp…. A rabiš očala? Spet nekaj slabo vidiš… 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Vidim,kar želim!
Miši?Cmoka!!!!!
🙂

:)))))))))))

Cmok!Cmok!Cmok!Cmok! :kiss!!!

Čakaj, zdaj mi bo pa že uhe okoli glave potegnilo, če se bom še več smejala… 😉 :)))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cmoka!

Ma ne seri ti men..okej..ko si mislim kdo si..uzivaj dalje..in bodi rajsi ena in edina ne neki kar nikoli ne bos..cao.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mi nismo več nervozni in jezni tuki.Lepo se obnasaj….kot si se vedno…pa enga cmoka,da ti bo lepše!
Cmok!!!

Ja ata..me ze ni vec..papa

ej, ne gre neč vn!…….. ma bi žiher šlu, ker imam tak vamp kukr bi mejla za ruodit! ;((((

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cmoka!

New Report

Close