Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POLETKAAAAAAAAAAAAAAA!!!

POLETKAAAAAAAAAAAAAAA!!!

WELCOME BACK!!!!!!!
Čeprav sam na MSN-ju!!!!

To je težka okrepitev za naš forum!
Pa naj zdej bejbe ne zganjajo ljubosumja…..frendi pa lepo cool,kr sem jo jest prvi zagledu!
;-))))))

daj ji lubcka namesto mene..lepo..da je med nami..ihaaaaaaaaaaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lepo,da si tudi ti spet med nami!
ŠE ENA TEŽKA OKREPITEV ZA NAS!!!!

Saj zdej pa lahko začnemo normalno srat ga tuki!
😉

glej… da bos priden;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Obljubim!
Če boš več z nami….kot pa z……

……možem!¨

Cmoka Sunny!
🙂

To je nemogoce..on je itak prvi..saj ves..tko kot tebi tvoja zenka…lepo jutro ti zelim…;))

Hihi!
On je prvi,ko je treba…..loto vplačat!!!
Moja ženka je pa zadnja……ki…hmmmm…..kaj naj napišem,da ne izpade preveč enako prejšnjim postom………
……………………………..?????…………………………………….

Aha!Dosjetio Mujo!
Ona je zadnja,ki bi znala v našga Toledota nalit aditiv prot zmrzavanju nafte!!!!!!!!

;-))))))))))))))))

japaja..ona to zna..in pika..ce ne ji pa jaz pomagam;))

Ojej!!!!
Dve taki nesreči na kupu….pa še tvojmu možu ne prvoščim!!!!
;-))))))

Ja pa ja, kako težka ???? Se je spet začel osvajalski pohod?

Valjda!

Vse za en pir pr Martini!
;-))

Zakaj morjo bit pr teb vsi pridni, pa tvojčkani, pa posladkani, kot cuker? Dec mora bit dec, pa babo mau nažgat! Tako in drugače!

Zdej je pa tvoja!!!!
;-)))

osvajalec..saj ves..da to ni res..aneda..dec naj bo dec..se strinjam;))

jaz tud!!;)

send $

Miki!!!!

A veš kako Martina kušuje!!!??????

Še sreča,da vem,kako naga zgleda…če ne,bi me zdej raztelesilo od pričakovanja!!!!
;-)))

eh…
…ji ni dano, da bi oblekce dol metala

njen adut je natakanje!!

send $

Miki!
Verjem starmu pohotnežu!!!!

Njena dva pršutka….pa predpražnik do njih….so fantastični!!!!!
;-)))

Pršut? Kje? Koliko? mmmmm…. 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A ti pa res ne morš brez prasca!!???
;-)))

mishi.. mislim da omenjeni pršut ne bi bil zate;))
razen če.. ups.. ;))

send $

:)))))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Razen če… ni bil sušen na burji in tehta enih 10 kg? Pa je ravno prav posušen, slan in po možnosti z lepo rdečo nalepko? 😉 :))))

zna bit, da je bil na burji
glede kil nisem preprican, ampak ne pricakuj prevec;)
glede okusa se še nisem uspel prepričat
namesto nalepke pa je našitek “beti”
;)))

te še zanima??;)

send $

zna bit, da je bil na burji
glede kil nisem preprican, ampak ne pricakuj prevec;)
glede okusa se še nisem uspel prepričat
namesto nalepke pa je našitek “beti”
;)))

te še zanima??;)

send $

New Report

Close