osvajalec
Osvajalec..mene si ne zeli zraven..pri meni mora bit vse odkrito..nc zakrito..ti pa to ne maras baje;))..zato z mano ne bo nic..nema..haha..ej..zakaj si ti ze osvajalec..osvoji me..no daj..da vidim ce bo pa tebi ratalo..;))
ne zameri, vendar se mi zdi, da tisto ni prav lepo, ko groziš z razkrinkanjem… kaj misliš, morda pa se ljudje na koncu vseeno ustrašijo in zbezljajo s foruma zaradi takih besed?! Že velikokrat sem razmišljala o tem, saj vem, nekaj je heca, vsak pa morda tega ne razume tako, kaj praviš?!
Zmenimo se, da si ne bomo tako metali polen pod noge – če je želja nekoga, da pač mora svojo osebnost skrivati za nekaj nicki, naj jo pač. Nimam nič proti, dokler ne postane žaljiv(a). Če pa pride tako daleč, je bolje, da vsi potihnemo – ne pravijo zastonj, da je molk zlato…. potem tudi dotični ne bi več imel(a) koga žaliti, ni tako?!
Ufffff, malo filozofiranja danes pa ne škodi, a?! :-))
Me pa prav zanimajo vaši komentarji na to – pa nikar ne misliti, da sem hotela sedaj koga odgnati ali pa prizadeti. NIKAKOR. Samo skašljati sem se pa morala – mi je zdaj kar bolje. Sonči, saj nisi huda, ne?! Upam.
P.S.
Pa ne zdaj razumeti, da sem slučajno jaz čvekica! Niti pod razno ne.
Kaj cem lagat..ja priznam mene je ze osvojil en in edin..in ima me se danes…in naj traja in traja..ampak ej..tkole se zabavat..zakaj ne..terenc si..lepo..kdaj greva pol na kavo..in osvoji me..zakaj ne..saj je cas..ce si ga znas vzeti tudi zato;))..uzivaj med nami..ma je lepo..ves to..dobrodosel!!!
Evo, žverči… Sicer se v nič ne v vtikam, ker ni moja navada…. Ampak tokrat imaš pa moj podpis tu spodaj. Kar je res, je res.
Zajebancija – ok. Podj**** pa ne!