Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvajalec…

Osvajalec…

koga si prisel osvojit..sem..no da slisim;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči?
A jaz tebe lahko pr miru pustim….sam,da ne bo mislu ta Osvajačko,da sem te že osvojil?
;-))

Mount Everest je malo bolj vzhodno…. Če to mogoče išče 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Eh, kok se eni hitr razburte! Je pa res, da je to totalno brez veze!

No… Sploh se mi ne zdi… Zajebancija je eno, kot sem rekla… to vsi delamo… ker je temu pač forum namenjen… Pa tudi vsak je dobrodošel, če se zajebava…

No, mogoče pa smo bili malo prehitri… kdo bi vedel… Je pač tako, da se razna namigovanja (če res kaj veš ali pa nič ne veš) slabo obnesejo, ker je potem hitro ogenj v strehi – saj veš: nihče ne more vedeti, kaj kdo v resnici misli…

Drugače pa: če si nov: dobrodošel ;). Če si pa star… No, potem pa… Pol pa pač samo uživaj 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši?
A bi ti men enega kiska dala????

Rabim za solato zabelt!
😉

Rdečega? Belega? Vinskega? Jabolčnega? Kako kislega? 😉 :))))

A še česen pošljem?

Dvojejabolčnega prosim!!!

😉

P.s.: pa naj ma kar peclje še gor!
🙂

Bom takole povedal. Gostujem na drugem forumu, prebiram pa tole tukile in pa tjavendan, sam se tam ne oglašam, so preresni, tu ste pa zajebanti. Pa ker velik prebiram, se mi zdi, da sem zastopu, da je ta glavna tuki sončka, pa helčka, pa da vam fantje prov pridejo. Pa sem se zezal.

Morem pa povedat, da se čut tuki ena zategnjenost, da vem to, da ste se neki kregal, ker je eden od vas eno malo nategval. Zdej pa vidim, da ste spet vsi. In se zezam tut jest. Namigovanje??? Tega ne zastopim. Ne bom pa drenja delal tam, kjer je drenj že itak. Pa lepo se mejte.

Ok…. Lepo povedano ;). Pa brez zamere.

Ja res se je totalno brez veze razburjat..sploh kle..kjer nam je cilj uzivat..si dat duska..jutro dragi osvajac..kako si kaj???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Smo ga užalili včeri se mi zdi?

khm khm khm… mishika..;)))

send $

kako si lahko tak..madona..fasu jih bos..pa si ablubu da bos priden;))haha

Saj sem tebi oblubu…ne njemu!!!
;-))

New Report

Close