banda….
No, zdaj mi je dalo nekaj mislit… No, že dalj časa od tega mi je dalo nekaj mislit… (ja, tudi ženske tu in tam mislimo, Since 😉 )
A je ta kletka res tako zaprta, kot vsi trdijo? A kot novinec res nimaš možnosti in te vsi takoj izobčijo? Hmmm… Veliko jih samo bere, ne da bi kdaj kaj napisali, to verjamem. Samo da bi pa to bila taka zaprta družba…
Ne vem… Bi morali vprašati alta, če se je počutil izobčenega. Pa mikija… pa konec koncev tudi mene… Nihče od nas ni od začetka tu (vsaj s pisanjem ne). Z altom sva se pridružila lani… Poleti, če me spomin ne vara… Miki… Je prišel jeseni, pozimi… Tu nekje… Pa ste nas prav lepo sprejeli. No, tista kišta klobas in jajc, ki jo je bilo treba “starim” kletkašem poslat za “vpisnino” v kletki je bila hitro pozabljena 😉 :)))))). Hehe… Ne, res nisem imela nikoli občutka, da sem nedobrodošla… Hmmm…
Eeeeeh, zdaj pa že dolgovezim, vem ;). No, kaj sem že hotela povedat? Hmmm… Ne vem 😉 :)))
Miši!
Hotela si povedat to,da vsakega vzamemo medse….sam more bit enako…ja,prav enako!!!…. počen kot mi!!!
Drugače našega načina zajebancije ne bo razumel(a).
In ,če se sam za trenutek zresnim….verjamem,da je marsikomu težko se nam prilagodit.Mi se namreč ne bomo prilagajali,ker to je forum ODTRGANIH!!!!!
Miši!Kaj klobasam!A si za en sex?
😉
Hm … … … … ma ne vem ne vem če tako hitro sprejmemo ljudi med sabo. Kaj pa vsi tisti testi, ki si jih mogla opravit … pa kri si mogla dat … pa da pregled vode in blata smo te poslali … … … Pa pol vse vprašalnike, ki si jih mogla izpolnit … Da ne govorimo o tem, da moreš vsakega posebej podkupit … Pa ne samo s kišto klobas … ha … Sej veš no … Meni npr. si mogla obljubit tisto 1 tono pršutov … KRAŠKIH !!!!! … pa seveda tu pa tam, da mi spečeš kako torto in kako tako dobro reč … O Sprevržkotu da niti ne govorimo … hja … preko njega ne gre nobena … hm … kot pravi on … vagina … :)))) … ja ja … Ni tako lahko priti v naš klan … :))) Veliko se jih je že potegovalo … a le redki so prestali vse naloge, ki so jih morali opraviti … :)))))))))))))
Hehehehehehe … … … tako je to … Bodoči aspiranti … pazite se!!!!!!!!!!!! :))))))))))))
Lp, Bgv
Psssssssttttt…. pa sem tudi jaz upala, da bom kdaj deležna kakšne kište pršuta (no, tone, če priznam) od kakšnega novega kandidata za kletko… Ne jih preveč strašit… 😉 :)))))))))
Ja, ja… Kje so tisti časi… Tri tedne si nisem opomogla od sprejemnih izpitov… 😉 :))))
O … vem vem … Saj te sprejemce smo si mi … prvi člani … dolgo dolgo dolgo časa izmišljali … :)))) … in nalašč smo naredili takšne, da ni sprejet ravno vsak, ki potrka na vrata … :)))))))))))) Hah … dolge ure smo študirali in tehtali kaj bi morali bodoči člani še naredit … in .. še se bo dodajalo … Sedaj z novim letom moremo še kaj novega dodat … :))))))))))
Lp, Bgv
Lahko kaj predlagam? Vsak kandidat bi lahko Mississipi preplaval – če je uspelo strelu, lahko tudi kletkašem 😉 :))))))))))))) Aja: pa k pršutu bi dodala še kokice, medenjake… in posebej za Bugi breskov-jogurtov sladoled 😉 :)))))))
KOKICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK … zdej na poti domov se pa res ustavim v trgovini in si nabavim sladoled in kokice … :)))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
A ja … Missisipi … (zdej si me čisto zmešala s tistimi kokicami) … jah … ma Missisipi je premalo … Manimalno bi mogli preplavat Tihi ocean … in to brez se vstavit … Uni Strel se je vmes vstavljal … jedel … celo spal!!! Ha … to pa našim bodočim članom ni dovoljeno … kje pa … :)))
Lp, Bgv
Nikoli nismo zaprti..nikoli..saj nam je jasno..da je tu lahko prav vsak..Pogoj..da si lahko tu..je cisto preprost..kdor se zlije z nami ostane tu..kdor ne..kmalu odpluje.
Pa to ne pomeni, da smo res kr tko brez veze, nam je jasno, da to ni res, smo le ljudje, ki si znamo vracat energijo na tak nacin, ki si upamo dat duska tukaj, ma ki nam pase tako druzenje, zato da potem u real veliko lepse, boljse pa lepo zivimo..madona..to je smisel vsega tega..Ko se ti rola..si tu..ko se ti joka si tu..ko si tak al tak..je kletka tu..in vsi tvoji..ki te spravijo pokonci..al u smeh..al u jok..to je del zivljenja..in lepo je..da smo si poiskali del necesa, ki nam lepsa dan!
Zato so vedno vsi tu dobrodosli..stari al novi..ki so taksnega srca kot mi…kaksnega..mi ni treba pisat..nam je jasno..;)).