Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomlad..haha

Pomlad..haha

Ma ej..jaz bi pa mela ze pomlad;))..k je bla tko lepa misel tu…

“Prihaja pomlad, čas ljubezni, veselja, radosti in sončnih dni. Zvončki, narcise, tulipani že cveto in nas veselo medse vabijo. Privoščite si pomladno veselje vsi, saj le enkrat se živi.”

No okej pa ne..pa naj bo se zima..saj mi tud pase..smucanje..pa cajci..pa sneg..pa kamin..pa tm koza na tleh..pa moja koža..pa njegova..pa ena na drugi..pa ufffffffffffff;))…pa ihaaaaaaaaaaaaaaaaa..lepo jutro ti zelim kletka….papa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ti sunny me pa res lahko nasmeješ že na tešče!Čestitam ti za ta del tvoje izjave:

>..pa kamin..pa tm koza na tleh..

Ma ej..se smejim tud jaz..pa nehi..k sam namest z..manjka ž..pa rata koža..od medveda..haha;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kje je pa kofe?

evo ga..kofi..disec..tak..mmmmmmmmmmmmmmmm

snif…sniff…..

Kar ven se vleci zdej,ja!!!
Ker si še zdej solze brišem od smeha!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Alti?A si džanki?
😉

Ma človek, voham kofe!!!!!!!!!!!11

saj je ist kaco!Trava al kofe…oboje je zelenjava!
😉

No pol sem pa ta huj Đanki

Najboljšemu klientu(beri:Altiju!) prodam kilo frišno spečene brazilske kave!
Zraven dodam še slikco od Bugi!
;-))))

Kupim.

nehi no..k ves da brez stresic pisem..pa sem se trudla lih zarad tega z njimi pisat evo in koža je koza postala..hihihihi;)

a vohas se kaj..mmmm….tko disi tud uno;))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A bi se unesla???Več kot pišeš,bolj se režim…ker si res eno kozo tam pr kaminu predstavljam,ojej….uscal se bom od smeha!!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

razprodano je bilo pred tabo!
zarad Bugi seveda!
;-)))

kva se gresta vidva..falota;))

te je okurcala aaaa..rajs to povej..lump

Saj ni taka ku ti!!!!!!!!!!!!!
Tam,kjer si več kot pr nas….bi ti zdej enga smajlija…ma ne smajlija…eno drugo reč prpopal!!!!
Krota!
😉

Te ni noben nč prašu!
😉

najboljs da grem smucat..tm na snegu je mir..in soncek sam boza;))..kle pa ti kva ze..mi ti delas..aja..z kroto zmerjas..haha

okej..okej..sem ze tih..ponizna u kotu stojim..japaja..grrrrrrrrrr…mene pa usen zanima..tud ce me ne bi smel;))in nos utikam ke k ne smem..itka vedno..

Dej spotoma še mojga sina pel s sabo…kr mi glih po glav serje!
😉

New Report

Close