Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na zdravje, Helly !

Na zdravje, Helly !

Tu se in bom še neki časa. Velik ste napisal, velik ugibal, velik zahtevate, vsega se pa ne da dobit. Mene je težko ulovit, povem sam, zakaj sem osvajalec: nisem osvajalec žensk, ki so že osvojene, sem osvajalec vsega neznanega. Rad pa osvajam tut ženske, ki jih je mal težko osvojit. To je moja predstavitev. Še kaj?

Aja, pa poročen tut, že velik let, star malo čez štiridest let, trije otroc in žena, ki mi malo pretirano najeda živce. Fina služba, malo notri, malo ven, malo gori, malo doli, dobra plača, nejebena stranka, jaz sem tisti, ki jebe !

ufffffffffa, konkreten opis ;))))))

ne bi blo treba tolko………… si me pa ful napadal, opredelil za najbolj neumno in noro….. zato sem mislila, da si nekdo drug, pod novim imenom……

a sva prjatla?

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso.....

:-)))))))))))))))))))))))))))))

Bod tak kot si…in ostan tak..osvajaj kar ti pase, delaj kar ti pase..pisi kar ti pase..in mi ti bomo enaki…sam ne pozabi..da lepa besede lepo mesto najde..grda pa grdo…tko da..karte so tvoje..zacni..;))..in ne pozabi..da mi nic ne zahtevamo..cist nic..samo en “fer plej”..to je pa vse.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči!Pa zakaj osvajaš glih vsacga,kr sem pride,no?
A midva z Rejzijem nisva več dobra?
😉

Ma jebat ga..sp..taka sem..madona..ce ma pa tak nick..ga je treba osvojit,))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, sva prjatla, napadal nisem iz slabega vzgiba, sam norca sem se delal.

hehhe……pačasi frend…..sploh bi fletkani Helyki….lepo v vrsto in če boš imel SREČO, boš nekje na vrsti okrog leta 2020!!!!!!!!….hihiihihi

ps. pa ne bit preveč skromen , ker naše pupike ne šmirglajo takih…cagavih……..hihihiih

ja..pa še tole….heheh….si pa očitno dobrih živcev, ki si rabu tolk časa…..da ti jih baba najeda…hihihihihiihihi

ma kaj si čist nor? ;))

lubčkaaaaaaaaaaaaa ti dam, norček moj

ti ti ti razko……….

ti se pa ahtaj mene!

Bom čist pridno stal u vrsti, čeprov je že tako, da če se ne znaš zagrebsti in s komolci zriniti naprej, nisi nikjer!

kje je kakšna vrsta? ;))

Nitko mi tebe oteti nece.
Jer noc se moja tvojom zorom budi…
I nestaje.
Ja trcim i ne dam se,ja se borim
kao svijetlo neba kad munju stvara.
I kad kazem sebi:samo neka traje,
jer ova ljepota s tobom ima smisla.
Pa ako sam i tebi,samo malo dao,
ako je tako onda se ne budi.
Snivat cemo svijet,uzivat u ljepoti,
i nitko mi tebe oteti nece.
Sve traje i sve nestaje.
I ako je tako,ni mene ne budi.

no moja mala, kaj porečeš???…a se mi res lahko upreš???hihihiih

hmmmmmmmmm, težka bo…………..

jejdata, brez besed sem ostala…….. krompir se mi je v grlu naredu……

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

VRSTA ZA NOVEGA FRENDA( BERI=OSVAJALKO)JE ZA DALEČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ ZA NAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ps….ne izzivaj mala….hihihi

mater letos si pa res potreben..

ene dobre

vroce

sladke

take ki te zadane..u piko..

KAVE..PEJD NA KOFE..K TE JE ENA SAMA POHOTA KLE..IHAAAAAAAAAAAA

a si kej moker, mali moj?

na vrsti si, da se posušiš……… hihihi

na ti se pa čudiš, da sem taki??????si bila včeri pod tušekom preveč..ops……………

prvo bledek….draga moja………..

a si za?

saj sam dlako strese…pa je suh!
Uof..uof!!!
😉

No, pa dobrodošel med norci 😉 :))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Norica?
Boš mal pršutka?
😉

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssss :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sorry!a bo panceta glih tko v redu?
;-)))

New Report

Close