Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji moji …

Dragi moji moji …

… cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooka!!!!

Glih tolko, da ne boste rekli, da vas nič ne šmirglam … ;))) :)))

Lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

smo opazili………..da nas ne šmirglaš več…hihiihihi

le pazi, da se časi ne obrnejo…hehehe

kako si, mala?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma sej nisem jst kriva … :(((( … mi pikec nagaja pa sva stalno doma in počivava … :)))) … in kot veš, doma nimam neta … in pol je tko ku je …

Drugače sva pa v redu … :))))) … čisto nič nam ne manjka … ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

CMOKA Bugi………..a danes delaš?

Ojla Zvezdi … :)))) No končno, da se dobiva on-line … :))))

Ja … danes delam … in upam, da bo še en lep cajt tako … :))) Sem se že mal naštufala bit doma … :((((( … ko moram cel dan sam pucat, pospravljat, prat, likat, … :))))) Je že lepše prist v službo pa mal poklepetat na forumu … :)))

Lp, Bgv

O mala, kak si kaj?:)

grrrrrrrrr…čujat vidve….pupke…

vam bom dal…žurat……gremo cunjo v roke…hehehhehe

vajin cajt je otišo…heheh

neč sexa….zdaj so froci prvi….hehe

😛 😛 😛 😛 … jeziček ti kažem, Razo … :)))) ;))))

Najin cajt je šel, ja … … haha … to si ti misliš … :))) Sedaj se je komaj začelo … ;)))) 😛

Lp, Bgv

Ojla Spider … :))) Ma morem rečt, da sem kar v redu … :))) Sicer trkam po lesu (tok-tok po glavi), da bo tako še naprej … :)))) … pa da mi ne bo treba spet na bolniško … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

ja ja…ti se kar slepi.-..hihihiihihi

a te preveriva?hehehe

že dolgo ni bugika bila v kakšni kočici…visoko z mano, kjer bi delala nespodobne stvari…heheheh

:)))))) Pa bugiki ni treba it v kočico, da bi delala nespodobne stvari … :)))) ;)))) 😛

Lp, Bgv

saj sem opazil……

mala…zdaj pa lepo metlo v roke in hopla na pajčevine….hehehehheh

koliko časa boš pa še delala?
ž

:)))) Na pajčevine, ja … :)))))

Ma … recimo, da bom delala še kak mesec dni … Računam tam nekje na sredini maja, da bi mogla končat … Porodniški nastopim z 30. majem … pa še kar porabim dopust pa to … Če me seveda ne bo dala dohtarca že prej na bolovanje … :))))

Lp, Bgv

zakaj pa na bolovanje???

a ti je zjutraj slabo’

bugi…….a si kaj razmišljala,,,kak pa boš rodila…mislim na prastari način ali si si izbrala kaj bolj modernega?

Sploh te ne šmirglamo :)))))))))))))))))))))))

Čau mami….še malu :)))

Cmok nazaj.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ma zadnjič sem imela neke probleme zaradi otrdevanja trebuščka in mi je ginekologinja rekla, da bom mogoče šla prej na bolovanje … Bah … bomo videli … :)))) ;))) Je še daleč … (ja … se troštam) :)))

Rodila bom pa čist na simpl način … Ulegla se bom na porodno mizo … dala noge narazen … dvakrat globoko podihala … trikrat prekolnila po dolgem in počrez Miškota, češ kaj mi je naredu … enkrat bom pritisnila … in ta mali bo že zunaj … :)))) ;)))

Čist nobene moderne varjante ne mislim preizkušat … :)))

Lp, Bgv

:)))) Še malo, ja … Šaško … še malo … pa bo jok … :))))) ;)))

Lp, Bgv

Solze sreče.
Te so najslajše, boš vidla.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ojla…………..počaki, počaki………….a ti lahko pošljem kakšen mail? Sam ne vem kam……..a na bugico?

Čaki, čaki…..sej bo tudi smeh……………..

Mail … … ja seveda … Daj mi pošlji kar na ta [email protected]

Lp, Bgv

:)))) Sej vem … :)))) ;)))

Lp, Bgv

Ojej … že vidim, kako bova tam v porodni oba z Miškotom jokala ko iz škafa … :)))))))))))))))))) He he … sva oba bolj jokave sorte za take reči … ;))) :)))))

LP, BGv

Zakaj bota jokala, joka se, ko si žalosten!

:)))))

Ali pa ko si presrečen … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close