Dragi moji moji …
Ma sej nisem jst kriva … :(((( … mi pikec nagaja pa sva stalno doma in počivava … :)))) … in kot veš, doma nimam neta … in pol je tko ku je …
Drugače sva pa v redu … :))))) … čisto nič nam ne manjka … ;)))
Lp, Bgv
Ojla Zvezdi … :)))) No končno, da se dobiva on-line … :))))
Ja … danes delam … in upam, da bo še en lep cajt tako … :))) Sem se že mal naštufala bit doma … :((((( … ko moram cel dan sam pucat, pospravljat, prat, likat, … :))))) Je že lepše prist v službo pa mal poklepetat na forumu … :)))
Lp, Bgv
Ojla Spider … :))) Ma morem rečt, da sem kar v redu … :))) Sicer trkam po lesu (tok-tok po glavi), da bo tako še naprej … :)))) … pa da mi ne bo treba spet na bolniško … :))))))))))))))))))
Lp, Bgv
:)))) Na pajčevine, ja … :)))))
Ma … recimo, da bom delala še kak mesec dni … Računam tam nekje na sredini maja, da bi mogla končat … Porodniški nastopim z 30. majem … pa še kar porabim dopust pa to … Če me seveda ne bo dala dohtarca že prej na bolovanje … :))))
Lp, Bgv
Ma zadnjič sem imela neke probleme zaradi otrdevanja trebuščka in mi je ginekologinja rekla, da bom mogoče šla prej na bolovanje … Bah … bomo videli … :)))) ;))) Je še daleč … (ja … se troštam) :)))
Rodila bom pa čist na simpl način … Ulegla se bom na porodno mizo … dala noge narazen … dvakrat globoko podihala … trikrat prekolnila po dolgem in počrez Miškota, češ kaj mi je naredu … enkrat bom pritisnila … in ta mali bo že zunaj … :)))) ;)))
Čist nobene moderne varjante ne mislim preizkušat … :)))
Lp, Bgv
Mail … … ja seveda … Daj mi pošlji kar na ta [email protected] …
Lp, Bgv