Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jao, lepotice…

Jao, lepotice…

Surfam po netu in najdem tole lepotico…zakaj vam jo kažem, boste vprašali…Ljudje, to je moja sestrična, mrzla pravzaprav…In ja, videl je nisem že okoli 10 let…Zdaj je poročena, stara 27, v Kanadi živi…Bila je šansa, da bi jo videl lani v beogradu, ko s eje poročila, samo je nekaj prišlo vmes in nisem mogel it..

E, Jano..

hehhe

to pa je moj mrzli bratiččč….hihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti si ko uni k je prišel na obisk in ga niso imeli kam dat, pa so rekli, a, spavat češ kod bebe.

Pa nenene se je bunu, mogu ja spavat u kupatilu.

Zjutri ga zbudi ena brezhibna vrhunska pičkicaa, ki stopi v kopalnico in reče, zdravo, ja sam Beba.

Pa pravi ta.

Zdravo, a ja sam Budala.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

stari če bi šol bi jo lahko položo…zaj pa se sekiraj ko si zamudo ;))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

O jezus Saško, kje jih pobiraš :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:))))))))

Saško, ampak vseeno…SESTRIČNA..razumeš..čeprav mrzla..:)))) jebi ga..

Stari, ipak je krvno sorodstvo..:))))

Ah,če je mrzla…me pa ne zanima!
Ja volim vruće!

Jebeš ti mrzlo krv!

in ki je tu problem?

kaj bi jo rad nategno al mel froca z njo?? ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

A da mrzla je že?
Mater, ‘majo ljudje čudne navade, da še mrtvih ne pustijo pri miru…:-(

;-))

New Report

Close