Nekaj malega o politiki
Ma me nista spodbudila SP in Zajči, res ne…
Torej, g.Rupel je v mojih očeh tudi zrastel.
Zakaj?
Ker je imel muda tisti tečni, grozni, žleht in hudobni babi v fris povedat kar ji gre. Hej…kdo se spomne, da je Kristjan Kamenik nedolžen a?
Pa državni sekretar Šuštar še kar hodi po Ilirski svobodno, pa Hartman s heroinom, ki je dobil hišni pripor pa spizdu, pa Zdenex ki se sonči v mehiki ipd. Vse krimije rešuje Čeferin, ker je Cerarjeva in kompanija nesposobna.
Pol pa Rupel, ki podpiše neko pismo o nameri…brez veze…da bo predavu, pa ga da na sodišče in tam je oproščen.
Oprostite. To babo je za skrit v kjudr, ker za v kamro ni več.
SP sej vem da ne zstopiš, pa zato ti pišem, hehehe…
V glavnem imaš pa prav.
V ozadju gre za druge spopade in druge resnice.
Ustanavlja se vlada v senci, kot alternativa.
Janša pa ob tem pozablja na zvestega podanika vse ta leta…Bajuka.
Pol LDS podpira Rupla, pol ne in ni rečeno, da bo po volitvah slika LDS+SDS v koaliciji, ne se čudit.
Recimo…uni glupi in pozerski in naduvani Dominik S Černjak, je Janši ukradu Alenko Pavlin, pa ga je zapustilo pol stranke, zdej pa ustanavljajo novo na čelu z unim ki snema skrito kamero…Francijem Kekom.
Pol je naš slavni Bonsai zbral okol sebe v Forum21 63{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kapitala kotirajočega na Ljubljaski borzi rekoč, da so društvo.
Društvo my ass. In kaj v tem društvu počne Predin mi tudi ni jasno.
SLS so leteli ven, v ozadju krožijo govorice, da mislijo dvignit prag za v parlament prit, kar pomeni, da bi izpadlo full strank, kar je pa vseeno škoda.
Celo plemeniti se je nekak poenotu z ostalo opozicijo ravno zaradi tega, ker se rabijo en drugega.
Najbolj zanimivi so pa podatki, da so ti ljudje ki se tu preklinjajo in gledajo kot pes in mačka…ko pridejo v Bruselj…delujejo kot en…za SLovenijo.
In to je to.
In prosim vse tiste ki sicer ne marate in zavračate politiko, da vseeno razmislite…pa zato smo se boril, ljudje.
Ker kakorkoli že…prav je, da je tako.
Da je parlament, da se krešejo mnenja, da se tvorijo zavezništva.
Ker na konec koncev…prevladajo prave ideje in pravi ljudje.
In če se sfižijo, jih folk zamenja. Amen.
Jaz bom v teh raznih možnih in neverjetnih povezavah in političnih kombinacijah vsekakor užival, vse tja do pozne jeseni, ko bo zadeva kulminirala v vrhunec na državnozborskih volitvah.
Pol bo pa spet leto, dve nezanimivo.
Sej ne zasedam nikogaršnje pozicije in nikogaršnjega stališča.
Preprosto uživam v tem trenutno.
No…zdej pa nazaj k fukariji.
To je beseda,ki jo ta mali mulčki izgovarjajo z manjšo napako:
Bistvo je v tem,da starši rečemo: PO RITKI……ta mali pa to izgovorijo PO LITKI!
In tako nastane beseda : POLITKI ali poslovenjeno POLITIKI!
Torej: to so ljudje,ki nam dajejo po ritki! In znanost o tem je PO RITIKA!
Še kak traktat na to temo?