Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OLA!

OLA!

Evo mene………………tle sem………….

Cisterne prazne?
😉

Hi, hi, hi………………..se bojo že napolnile……………….:)))

:-))))))))))

Madona SP! Zdej sem pa jaz lačna…………..

Ja,če te je spraznil…saj je logično!
😉

Jest sem zvečer mineštro za jutri skuhal….če bi bla bolj blizu,bi ponudu…tko pa….

Ej….bi pojedla pol prasca……………sam kaj ko moram že tako ali tako spravit še kakšen kg dol:(((

Nimam prave predstave….si se dost zredila?
Fotka je namreč bolj skrita,kot ne..;-)

Ma vsega skupaj je bilo 12 kg več………zdej sem sicer nazaj na mojih kilogramih….sam okol pa okol bo treba še kaj oklesat:))))

A lahko dam nasvet kako?
😉

Si mislim…………………pa povej če misliva isto

Saj ideja ni moja…oz raziskave nisem delal jaz…ampak znanstveno dokazano je, da se največ energije in s tem posledično kurjenja kalorij…porabi pri FAKU!
In bolj ko to razlagam puncam,ki jih poznam in mislijo,da so malce na nepravih mestih obdarjene….manj me poslušajo!
Pa saj nisem tople vode odkril no!A ste bejbe res tolk zategnjene in ne razumete tega dejstva?

hm….kaj pa če je včasih obratno?

A je možno?A prav razumem?
Napiši kaj več!

hja…če je pa res….sej ne rečem..včasih je tudi on večkrat za akcijo sam v večini primerov…………….in pol me pa še vpraša da kaj je z mano, da me tako meče… A ti to razumeš?

Ne!!!!Ne morem razumet!
Ja a je čudno, da pol…ma ne smem pisat naprej, da ne povem preveč!
Ne,ne,ne!!!!!
To pa težko pojem…..

Ja kaj?

Ja to,kar si prej napisala! Da moraš skor prosit,če karikiram…..

Hja…ma veš, da včasih pa res dobesedno …”Dej, no dej….”

Takole narediva: Jaz tvojemu pošljem svojo ženo…mislim,da bosta kar dobro šla vštric…..ti pa k meni..
;-)))

hi, hi, hi……Sam, da ne bova preveč shujšala?:)))

Jest bi mogu tko od oka enih 10 kilc….tko,da bi blo treba kar fejst postlo matrat…
😉

hi, hi, hi…………..A sam pojstlo al tud…..:)))

A moram prav izrecno napisat, al kaj?
😉

Ma ne……………sem mislila še kakšen drug kos “opreme”….recimo…miza, stol, stopnice…..bla, bla, bla………………………:)))

New Report

Close