Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čisto resno vprašanje…za vse

Čisto resno vprašanje…za vse

…čisto resno me zanima….eno vprašanje imam….za vse samske…poročene….fante…punce….moške…ženske…bla, bla, bla….tiste iz gmajnice in tiste iz kletke……

A SE BOMO MI SPLOH ŠE KDAJ SREČALI?

…pa čeprav samo na enmu kofetku???? Ampak res…tako….v večjem številu??

Za mlade mamice + novo pečene mamice……pripeljite ta mikene s sabo:))))

.. sem za , samo z eno pripombo _ NOBENGA s sabo , samo mi !

A ne bi rada videla ta mikenih?

Fajn bi blo ja se ponovno kaj dobit … Samo se mi zdi, da so se okoliščine tako zelo spremenile, da bo ta zadeva “v večjem številu” težko izvedljiva … Mislim, da je edina šansa, da se kaj vidimo ta, da se pač srečamo dva ali maksimalno trije naenkrat … pa še to samo tisti, ki smo bolj v bližini …

:((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tisto že , rada bi vidla mičkene … samo če greš na tako srečanje in so otroci zraven , se potem zadeva sprevrže v starševski forum lovljenje in uspavanje mulčkov in se ne moreš čist nič pogovorit.
Tak da sem za to , da mičkenga popestvamo same , srečanje pa je druga zgodba 🙂

ma ja…sej po eni strani imaš prav……..

cmoka Bugi….s ta mičkenimi se bomo itak srečale….po možnosti bo še Helčika kej “naštepala”:))) pol bomo pa lahko vse tri po G. gor in dol hodile:)))

Kar se foruma tiče…jaz bi se takoj še kdaj srečala…sam mi je težko ta mičkenega doma pustit….je pa res, da se potem ne moreš v miru pogovorit…sam…je še tako mičken…da ga bi res težko samega pustila…

Ne vem…kaj praviš?

Jaz bi verjetno tudi težko pustila ta malčka doma za it na srečanje … Ne vem. Saj bi ga sicer pustila očiju … sam. Letos, ko upam, da bom še polno dojila, bo sigurno bolj težko. Edina varjanta za nas je, da se dobimo z malčki … :)))) (ja … za Helčiko držimo pestke, da se bo kej kmalu prijelo … … mogoče že drug teden, a? :))) ;))) … a ne bi blo fino?) :))))

Sicer pa … saj se bo vse sproti videlo kako in kaj. Preveč načrtovat je tako ali tako najslabše …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

no…to hočem rečt….kako bi izgledalo, da novo pečena mamica pusti otročka v varstvu? Sej ne rečem…rada bi šla sama malo ven…sam ne vem…se mi zdi, da mi bi ves čas neki ležalo na duši….In to z dojenjem….to te pa full dobro razumem….no…pri meni je zdaj že malo lažje…ker je začel jest že drugo hrano…..

CMOKA…dej piši kaj na mail….se več pomenimo.

Zdej moram it ker ta mikeni joka…

kolk micene pa bi ali ne bi radi videle??????????

hehehehehe

zvezdi……ampak si me čist v auf spravila s to tvojo ponudbo…hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

non no..kaj pa je sedaj to….kdo pa je predaleč, da ga ne bi zaradi tega mogla zamikat???!!!opsssssssss

cmopke

… jst sem bla zmiri za…

sem pa drgač v mailu napisala, da častim po 3. maju, če bo kdo za… drgač se ga bom pa sama narukala, haha………..

ajd, me cajt jebčka………. hitim spravljat tle papirje, da pospravim mizo in grem za par dni……..

počakte me szi pijačko, plizzzzzzzzzzzzzz 🙂

helčikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne tak hitru……..neakm neč nisi več moja…smrk………….

samo oni dec ti gre po glavi…hehehehheheh……….saj ga boš itak kmalu “čez glavo imela”…hihihiihihi

kje si mala???????

Mene iščeš?

bomo…ni blema…….če ne bo šlo drugači….bo pa sam babji žur:)))

neč več!!!!

si že moja…hihihi

Froce pustite doma bejbe……kake KT pa le prneste s sabo……
Sam še na tak žur pridem…ostalo je preprosto ZAPRAVLJANJE cajta!
;-)))

Ponosen na mojo frendico…amazonko Niki!
😉

Če so kaki problemi glede kompleksa dojenja….ni problema….rešimo hitro!
;-)))

New Report

Close