Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek meni so pa…

meni so pa…

… danes ponoci avto ukradli. ne me vprasat, kje vse sem laufala, da bi ga nazaj dobila, pa nic…

No, na sreco je potem zazvonil alarm, pa je avto spet pred oknom stal 😉 :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:)))))))))))))))))))))))))))))) Ojoj … … jaz sem se pa že ustrašla, da je res … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm?A ti to resno?

:)))))))))))) Sp, spet ne bereš do konca ;). Na srečo se mi je samo sanjalo, ampak sem se pa nadelala v sanjah… :))) Aja: pa še moj avto ni bil. Brrrrrrr….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

:)))))))) – vidim, da moram malo pazit, kaj napišem – da mlade mamice ne vznemirjam po potrebi 😉 :))).

Pozdravček tja v tople kraje :)).

sam,da se nisi podelala!
Sem spet tisti “nadelala” prebral tako…..
;-)))

New Report

Close