Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ehhh…pupe moje

ehhh…pupe moje

…..kaj bi ve, brez nas moških????????!!!!

hihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zdej,ko nas imajo….govorijo,da bi bile najbolj srečna bitja na svetu……ko nas pa ne bi blo več….pol pa bi vidle!

Milijarda lezbačin……saj ne bi blo slabo,če bi jaz mednje padu!
;-)))

Pomoje bi bile zmaraj nasmejane,nikoli zalostne nikoli neb jokale in nikoli trpele…

Kaj bi brez moskih?
Ponoci bi mirno spale, prihranile bi veliko solz, ne bi zivele v vecni negotovosti okoli nasih tipckov…
Hm… ja, v bistvu bi bile manj custvene osebe, ki bi bile same s seboj veliko bolj zadovoljne, morda bi bile le rahlo dolgocasne.. ali pa zelo… morda prevec…
In ker pac na zalost (ali na sreco) nikoli ne bomo vedeli kaksne bi bil svet brez moskih, se bomo pac sprijaznile, da ste po navadi nekje okoli nas in se vecinona trudite po najboljsih moceh, da nam spremenite razpolozenje… v vsakem primeru na koncu jokamo.. pa ce od zalosti ali srece……….

Še kar znosno našrajbano,hehe!
;-)))

;)))))

in resnicno seveda,sem podobno tud jest napisala…sam da konec bi zradirala,k vse lih pa ni tko…boljs bi nam decvam bilo brez moskih..jep…

Si bom zapomnil to…………………

No ….uzaljen?
Razen ce si….???????

Kaj,če sem?
Že prav sklepaš……
🙁

dovoljan ce biti pogled,
jedan dodir tvoj….
imala sam pravo ljubav…..
daj ozivi me…budi opet moj…!!!!!!!!!!

A tvoj naj bom?
Bemti, ker me je že ena druga na štrik zapela….
;-))

Hmmm… Bolj malo. Lačna bi bila, spala bi slabo, okoli bi hodila s povešenim nosom in se drla na vsakega, ki bi mi prišel pred noge, okoli bi hodila “fsrana”, v umazanih cotah, pa še zalutala bi kje. Ja, tak je to 😉 :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close