Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko dobi človek čudne občutke

Ko dobi človek čudne občutke

Kar naenkrat se zazdi, da mogoče pa vse ,le ni tisto, kar si mislil do tega trenutka, da je…..
A je zapleteno napisano,kaj?Pa ni.

Men je mal mraz…pa za gretje ni primeren glih vsakdo……

Bil sem tu.Vsaj tega mi ne bodo mogli očitat………

Sp, polne lune pa še ni tak bliu, da te že nosi, no… 😉 :)))

A ti posodim par polen, da te ne bo več zeblo? Sicer pa centralno prižgi, saj vendar nisi Škot ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Najlepše bi blo tebe po nagi riti naklestit….pol bi kar prijetno toploto oddajala!
😉

Hehe, so že drugi poskušali, pa so skoraj pogoreli ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A tolk hajca daš od sebe,al kaj?

Hihihi, zdaj bi pa bila lahko tako neokusna in pokvarjena… Pa ne bom, no ;). Bo moj rezime fuč ;).

No dej bodi pokvarjena,da bom pol lahko jest še bolj!
😉

Ne, bi bila bolj neokusna… Ko se pa kaj pokvarjenega spomnim, pa ti tako povem ;).

Pa neokusna bodi.Saj gre itak vse v maloro…..

No, ni res… Nekaj gre tudi v moj želodec ;). Še posebej, če je na zraku posušeno in od pujsa :))),.

NE DOBIŠ PRASCA IN PIKA!!!!!!
Zdej pa grem,ker že pizdijo name (hmmm,kdaj pa ne?)

Adijo. Pa dober tek ;).

New Report

Close