Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se lahko zdej na ves glas režim?

A se lahko zdej na ves glas režim?

Včeri mi je blo full nerodno eksplodirat od smeha….ma mi je skor drobovje potrgalo od notranjega smeha….
Aja zakaj?
KO SE JE SAŠKOTU PODRL STOL IN SE JE ZVALIL DOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Prjatu oprosti….ma jest…jest….jest…..BOM POKNU OD SMEHA!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))

???????????????????????????????? Kdaj se je pa to zgodilo?????? Mater ej … … … kaj vse zamudim … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Škoda al pa sreča,da si prej šla….če ne bi imel porod že včeraj!
:-)))))))

:))))))))))))) Že tko sem ga komi komi zadržavala not … :)))))) ;))) (pa zdej se tudi tko motovili not, da zgleda da bom mogla it po kako pomirjevalo) … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

no…si preživel??????vidim

a so te fejst znorele…….pupe mislim….hihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Frend posluši:
Stelči…ma jest mislim,da sem se zatrapal vanjo
Niki…..da ti ne prićam!!!Uffff!
Bugi….ma sam za gledat jo in bušija božat!
Helči….tihi vulkan
O boysih pa nič,ker te itak ne zanima.
😉

A jst sem pa sam za v vitrino????????????????????? :((((((((((((((((((((( Smlk …

No … bo vsaj Miško vesel … :)))))))))))))))))

LP, Bgv

Angel varuh ti je torej naroču,da si prej šla,ker tist pogled na Saškota pod mizo bi ti ziher sprožu tanajmočnejši popadek!
:-)))))))))))))))))))))))))

ej, tud jst se zdej ta moment režim….

cel večer se je guncal…. da je delalu škrip, škrip, škrip………. pole pa buum, treeesk………. in fantič na tleh……… bogi, bogi, ma ha ha ha…

glih še to je manjkalu mojim trebušnim muskolam po tistem ………. ” Heleeeeeeeenaaaaaaaaaa, Heeeeleeeeeeeeena”…. :))

kar se mene tiče, se bom še enih par dni krohotala na te račune……

:)))))))))))))))))))) Oštja … kej zamujam … Drugič mormo kamero naštimat … :)))))

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nisem bla prisotna ne pri enem ne pri drugem … ma sam ko si predstavljam ves šov crkavam od smeha … :))))))))))))))))))))

Jaj jaj … smo ena prpaljena banda, ja … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

Pismo…..mene tud kar trese od smeha zdej!!!
:-)))))))))

ma sej unu tadrugu si slišala od obeh…. Heeeleeeenaaaaaaaaaa (po telefonu)

Ja … sej … :))))) Sam original varjanta je mogla bit za past dol … :)))))))))))

Lp, Bgv

o jeb………..zakaj nisem ostala še neki časa?:))))))))))

Pa tko lepo sem te gledal…..
😉

New Report

Close