Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še nikdar nisem s takim užitkom…

Še nikdar nisem s takim užitkom…

…pospravljala:)))))))))))))))))

Ta mikeni je pri mami, moža sem poslala ven…radio na glas do fula……….

in Stelčka uživa……………..hi, hi, hi……….

Se pravi,da ti manjka sam……….
😉

kaj mi manjka?

CMOKA SP!

….en par fet pršuta!
Cmoka nazaj na tiste očke…ufff!!!
😉

par fet pršuta…najmanjši problem……

ej SP….ko bom enkrat na svojem……..te povabim na pršut in cabernet….

Važi?

Hvaležno sprejmem povabilo.
A bo še kaj na jedilniku?
😉

štrudelj??:))

Nisem glih preveč za sladice take vrste…
😉

Zvezdi, če že imaš tak delo-diš, se oglasi še kaj pri meni. Jaz dam juho in govedino, kokice, sladoled, kaj hočeš, ti pa dobiš sesalec, krpo, močota… :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Zadnja beseda bi se najbrž morala pravilno glasit: Mačota?
😉

No, tega danes nimam, ker mi je ušel ;). Močota – to je tisti wischmop za tla brisat. Oni čupasti :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A ti je ušel?Ziher si ga spet kaj mučila(ne močila!)?
😉

Kaj naj rečem… Vse priznam ;).

Če bereš kje:
SYS!!!!!!!!
(save your soul!!!)))
😉

Hehe, mu ni več pomoči :))).

daj ga ti mal k meni v šolo poslat…..ti bo kmal dokazal,da se pomoč hitro najde….
😉

A da bi sama sebi v skledo pljuvala? No, tolk “blond” pa spet nisem :)))

Uf!Pa me res ima,da bi se tko za kako urico usedel s tem tvojim P.-jem pa kako tako debatico vrgla….
😉

Še dobro, da je milijon km med KR in našo vasjo :)))

Ja.Na žalost ima smolo P.!
😉

Kaj češ, ne morejo biti vsi srečni in imet vse 😉 :))).

New Report

Close