Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek En tak zanimiv kveščn…

En tak zanimiv kveščn…

Odgovori(ki jih ne bo!) ….bi bili zanimivi za Razota in mene.
Kolko veselja in sreče pokažete bejbe takrat,ko si vas partner spolno poželi…..ve pa zmagoslavno oznanite,da je pršla “teta s Krvavca”!?
(v babjem jeziku:aleluja!Mir en teden….in,če se bom dobro pretvarjala….lahko tud 10 dni izsiljujem pomivanje posode,likanje perila,itd.sranja…)

eh,eh

zakwa jih pa neb blo

če hoče on al pa jaz , vedno,

teta ni kveščn

mmm

zamisli se nad tem…

So prišle 4 ženske pred svetega Petra v nebesih. Pa je sv. Peter vprašal prvo, če je že kdaj prijela kur*a, pa je rekla, da samo z dvema prstoma. Pa ji je rekel Peter, da naj si v žegnani vodi umije ta dva prsta, potem pa lahko gre v nebesa. Potem vpraša drugo, če ga je že kdaj prijela, pa je druga rekla, da ga je držala s celo roko. Pa ji je Peter rekel, da naj si celo roko umije v žegnani vodi, preden gre v nebesa. Potem pa je ta četrta prehitela tretjo in neverjetno hitro skočila do žegnane vode, pa jo sv. Peter ustavi in ji reče, kam se ji tako mudi. Pa je rekla, da bi si raje prej ona usta umila, kot si bo ta treja pi*do!

hahahahah……

uff,,,zakaj pa hodiš tak zgodaj spat…

leta letijo - iščem stevardeso.....

a ti to zaradi tega…ker sta oba dedca…ahahhahahahahahahahah

ps…a si ziher pupika?

Hehehehe!!!
:-)))

pupu……………pupi

Kako zgodaj?Pred eno se ne zvalim s fotelja…
😉

bo kr prava ura(((((((((((((

Če bi mene zavrnil on, v času menstruacije, bi videl hudiča svojega!Ob vsaki pravi ženski, je pravi moški in menstruacija ob vsem tem ne igra nobene vloge, če se dva ljubita.Pomilujem ženske, ki se v času menstruacije obnašajo tako kot jih omenjas ti Sprevrženc.Seveda oproščeno je le unim, ki imajo resne težave v takem času, vse ostalo pa je le blef, kako na najbolj eleganten način pokazati nekomu da ti je out.Potem pa jokajo, ko si njen dragi poišče nekje drugje uno pravo žensko, ki zna uživati z njim v vsem, tudi v času menstruacije;).

Zadnja dva stavka sta mi nekako zeloooooooooo pri srcu.
Cmoka dobiš!(razen ,če nimaš tete zdej;-)))

Vidiš, očitno je pri tebi problem, da ti ne paše seksat v njenem času menstruacije, ker si dejal, da mi daš lubčka, razen če nimam menstruacije.Ej ali se tebi ženske takrat gnusijo? Skoraj ne verjamem, saj si Sprevrženc.

Meni se gnusi samo jezik pri ženskah!Pa še to ne pri vseh.Jasno?
😉

Sem vedela ,da služiš lepo svojemu imenu.Bravo!

Moj poklon!
Kako pa ti kaj svoj jeziček uporabljaš?
Sam za piljenje al tudi za lakiranje?
😉

Moj jeziček laufa povsod tam, kjer si ga zeželim zalaufati.

A pol tudi molčiš kdaj?
😉

bravo,bravo

pa lep popoldan

TIHO….PACKA………

si pa res……opssssssss…

zakaj pa P……..

opssssssss

?

????????????????’

ar……………………………………………..Ž