Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro!

Dobro jutro!

Fantki: takoj zleste dol z bejb!
Punčke: takoj splezajte na fantke!
Jest: sprav se že delat stari!
fajn dan še naprej!
😉

Dobro jutro, vsi ki ste kar tako brez veze tukaj na tem forumu, sedaj sporočam, da vas ne bom več,samo brala , temveč bom še jaz med vami, ko bo dopuščal to moj čas, včasih rekla nekaj kar tako brez veze.Kot je recimo tole:”Sprevrženc, sprav se že delat stari!”

Dovolj je bilo za uvod, opažam, da so sama nova imena , zato sem zbrala pogum in se še sama vključila med vas.

Če komu ne odgovarja,da sem med vami, kar z besedo na dan, bom pokazala pa še svoje trne. 😉

Tolk,da bova z Razotom vedla kolk energije vložit vate…
😉
Dobrodošla no.A rada seksaš?
;-))

Ne seri!
Pr moških z Razotom mal zakomplicirava….bejbe pa z rdečo preprogo sprejete!
;-))

Če sem nova?
Naj te takole vprašam:”Sploh veš s kom vse klepetaš tule, vidiš polno novih imen, vsi se delajo nove in lepe in oh in sploh, zakaj se ne bi z vami igrala še jaz.Ugani ali sem nova ali stara, jaz ti tega ne povem, igrala se bom tako kot se igrajo ostale tukaj, pa naj so stare al nove, no naj ti zašepetam, da je novih okoli tebe bolj malo;), kaj res ne opaziš tega?

In le kdo ne rad seksa? Rada seksam, tako kot ti, tako kot tukaj itak vsi.;)

Znan način pisanjaPa a imaš zlato verižico slučajno?
😉

Vsaka ima zlato verižico in čisto vsaka lahko prevzame stil pisanja nekoga bivšega ali zdajšnega, ne pozabi na to v tej igri;)
Priznam ti le tole, ja oponašam stil nekoga,ne v celoti, koga, boš uganil sam, če ti povem , te ne bom več tko rajcala, ti ne bom več zanimiva, ne bo več unih isker;), ki te vlečejo na ta forum.

Iskre?
ma kaj je že to?
Jest sem tu pohištvo…tko,da me nič ne vleče sem,ker sem itak skoz tu.
😉

Besede, besede, besede!

Ja in?Saj sem lahko tud tiho(sicer težko,pa vseeno).
😉

Tiho si le takrat ko je tvoj jezik zaseden;)

Smart!
🙂

New Report

Close