Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pupe sploh….

kaj pupe sploh….

.. želite od moških?

Ne želim slišat tralala o neki zvestobi, ko to začutite, znate na moč izkoriščati.
….a vete,da je tista veza uspešna, ko dekle, ki jo je mal strah pred-za tipčka. Dekle, ki ji tip povsem zaupa, v resnici ni zaupanja vredna…..uffffffffffff

Kaj potem želite od tipov?

heheheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hmmm.kako podobno razmišljanje…..
😉

Dobro vprasanje.. povsem resnicno 🙂
… zal tud jaz ne poznam odgovora 🙂

Nekje sem slisala.. da moras svojemu partnerju dati vso svobodo… ce te resnicno ljubi, se bo vrnil sam.. 🙂 drugace ni vreden ljubezni..

:********** tistemu, ki mi je to povedal 🙂

To od baby poznam malce v drugačni verziji. Namreč, da če te je kdaj ljubil, se bo vrnil. Če te ni nikoli, se ne bo.
Ampak ne vem, zakaj naj bi ženska načrtno nekaj hotela od moškega. 2 sta ali pa nista za skupaj. vse ostalo je preračunljivost.

Kaj je zate tu nacrtovano? Vser je v rokah tistega, ki ima tvoje srce. Ce te ima tud on rad, bo s teboj. Tako simple je to…

ups… zgornji post je tebi namenjen, tamena :))))

Ej, baby, če razočaran sprašuje, kaj pupe želijo od moških, pa da potem njihovo zvestobo izkoriščajo, ima verjetno za sabo slabo izkušnjo. Pa še sprevrženc se z njim strinja.Ne živimo v idealnem svetu. Tudi take in taki, ki izkoriščajo, živijo. Seveda med njih ne spadava ne ti ne jaz. LP

New Report

Close