Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst bi tudi …

Jst bi tudi …

… malo klepetala. Sem čisto sama doma … iško je šel na zbor (še zadni letos baje) … moji starši v sosednji bajti so tudi šli na nek žur … in jst sem čist sama … No … ne ravno … :)))) Ta mali skoz neki opozarja nase … :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Da ti bo bolj pestro….poskušaj rodit…..10 dni gor al dol pa itak ne igra vloge!
😉
Čau srce!

Zlato … sej tako ku je mali postavljen, lahko res rodim še danes … :))) Je že v štartnem položaju … tako da čakamo samo še popadke … :))) Torba za v porodnišnico že čaka tam … ;))) :)))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

In taksist ti je pa v Kobarid spizdu,al kaj?!
Da ga nije stid!
😉

Jah ben … sej zdej ko mam tak nobl avto se lahko tut sama v porodnišnico pelem … :))))))))

Lp, Bgv

Z novim avtom lahko celo sama rodiš!
Pokliči Škodo,da bodo snemal reklamo,da kej iztržiš!
😉

He he … si misliš? Zadnji zic dol … noge narazen … pa je … :)))) ;)))

Lp, Bgv

…sem te nekje nižje vprašal sledeče:

Daj srce….to bi pa res rad videl še….!!!
😉

Hm … zdej se že en lep cajt nisem fotkala … Ravno danes, ko sem prišla izpod tuša sem si mislila, da bi lahko poslikali že nizkostoječi trebušček …

Nč … trenutno sem brez osnovne opreme (aparata) … bom pa zihr jutri rekla Mišiju, naj mi naredi par leph fotk buhija … :)))) Pol pa dobiš. :)))

Lp, Bgv

In točno take kot od Heater Parisi in Demi Moore naj bodo!
Drgač ne pridejo v poštev…ker bauh svoj lahko sam poslikam….in ti rečem,da sva skoraj že enaka….
😉

New Report

Close