Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jesssss

jesssss

Mestna oblast prepovedala kratka krila

Kaliningrad (STA/Hina) – Ženske zaposlene v upravi ruskega mesta Kaliningrad v službo ne bodo smele prihajati s kratkimi krili, morale pa se bodo tudi ličiti manj vpadljivo, da bi tako moškim kolegom prihranile “navale živalskih nagonov”. Odločitev namestnika guvernerja Olega Shlyka pa je v javnosti že naletela na ogorčenje, tudi med samimi moškimi. “Ženska seveda mora pritegniti moško pozornost, vendar ne tako, da prekorači nekatere norme in namesto poslovnih pri moških prebudi živalske nagone,” je v svoj bran dejal Oleg Shlyk. Eden od poslancev v regionalnem parlamentu pa je ocenil, da “sramotni predpis” največ govori o tistemu, ki ga je sprejel, in da bi si moral namestnik guvernerja poiskati novo službo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

pravica na sveti….

tak je treba , lubček moj……..ki poa mislijo babnce, če majo tiste kosmate tace, ki jih razkazujejo…hehehe

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

župan KR,bom pa s pričetkom poletne sezone zapovedal obvezen topless……pa boste videli,kako bom kmalu predsednik države ratal!
;-)))

kosmate tace?

Fuj………

The best in life is free

:)))

A kandidiral boš?:)))

The best in life is free

Evo!
Sem že odjebal pr njej….:-(((

Ne bom kandidiral!
Me bodo hvaležni moški kar usoličili na ta mesta!!!!
;-))

ma kej tudi noge morajo biti kosmate al kaj?

(sem mislila pri ženskah…da ne bo pomote)

The best in life is free

:))

CMOKA

The best in life is free

Sem zase govoril,kr mam luleka vmes…;-)))

dec pa mora bit kosmat…ker če ne….ni dec:))))

The best in life is free

Ja pa kaaaaaaaaj….

Ce bomo zenske morale bit tak oblecene, bote pa vsaj vi meli usta zaprta…

pa slic na hlacah tudi!

Ti bodi vsaj približno tako oblečena,kot sem te enkrat videl…..pa bo vse lepo na svetu spet…;-)))

New Report

Close