Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek upssssssss

upssssssss

mal me je sicer vrglo tista tema od mojega sp…ampak………

…hmhm..zakaj upssssss?recimo, da se vam zgodi….. Zaljubljeni ali pri seksu, vaš partner pa vas imenuje z Vam nepozanim ali pozanim imenom, ki seveda ne pripada vam!

opla????????

kaj bi naredili…ehheheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

ufffff…. dobro vprasanje 🙂 nimam pojma… ti povem, ce se mi bo kdaj zgodilo :>

Je sploh sekunda dneva ko ne misliš na seks, ti ga res toliko primankuje???Ma daj dobi že eno, ki te bo ornk … in boš potem spoznal vse odgovore na tvoja vprašanja, kar se seksa tiče. Razočaran, ma nimaš pojma kako boš potem lepo potešen, sam smeh in sreča te bo, verjemi. In sploh ne boš imel več časa tukaj viset, boš rajši z njo ponavljal … vaje za lepši jutri-dan.

pa sem spet trofu na eno, ki ve in zna…..kak lahko onesreči deca…

čuj pupa…narobe si napisal…ni dneva brez sekunde, da pravio dec ne bi mislil na ornk=kot praviš ti…..sex…..toda, keč je v temmmm

pupe tvoje vrste veste-ne- domišljate- veste, kak bi to ustregle moškemu…hihihihih

okej pa saj nisem v stanju, da ti to do pptankosti razložim…razen, čese dobiva na kavico ali pa..opss

ampk mala moja, vsevednica…saj te lahko tudi neki drugega vprašam, kar me že dolgo-desetletja muči…..

in to je…

ALI BI……..ubijala zaradi ljubezni? bilo sebe bilo nekoga drugega?!

Če Razo ne bo več imel časa tu viset, bo tu groooozno dolgočasno…..nekatere ga bi pogrešale.

A jaz sem pa peteršiljeva senca,al kaj?
🙁

Vidiš, če bi že kdaj tako ljubil, kot se ljubiti zmore, potem sploh ne bi to spraševal, ko veš, da bi za svojo ljubezen naredil vse.

Smrketa, pejdi ke med Štrumfe in poj:”Ti dam, ti dam, ti dam, ker pri Razočaranem se to ne obnese;)”

Hmmm…tudi tebe bi pogrešala…itak! Res, res, res :))

A ti pa kar po vrsti vse pošiljaš nekam…podiš nekam drugam…nekam proč…si hudobna, veš?!

Aha,taka sem ko ti!

vrtnica, zakaj se mi zdi, da iz obupa tolčeš po vseh in vsakomur?
Imaš težave s psiho?? Veš, obstajajo posebne ustanove za takšna zdravljenja… Morda te pa daje samo užaljenost? Zakaj, kaj smo ti mi storili, a???
Če pa že želiš razglabljati, kdo je nesramen in hudoben, vzemi pod drobnogled svoje pisanje in pisanje koga drugega….. npr. Smrkice, *baby*-ja, Sp-ja itn….. In primerjaj, prav?
Glej, Vsak je v tej kletki dobrodošel – ni pa treba delati kregarij, teh je že tako ali tako bilo preveč tule.

lp

Ko mačku stopiš na rep ta zacvili. Je treba malo tega tudi tukaj, že itak je ta forum skor u pogubi. Žverčka, ne boj se samo malo lajam kar tako brez veze;), tako kot tule itak vsi.

ti se kar zdaj vun vleči….ehehheheheh….ko te je mal pupi moja ostela…ahahahah

se pravi, da me ti potem še najbolj pogrešeš???ahehehhehehehe….čeprav si nasprotno trdila…hihih

mala, a greva na kofi?….da ti zmešam glavo….opsssssss

Če bi ona bila toja,ne bi bil ti Razočaran;)

dve možni situaciji….

prvič…
Najlepša beseda je tišina; največje dejanje je molk; najgloblje čustvo je ljubezen;
najskritejša želja je sreča; najpomembnejša misel je upanje; najlepša realnost so sanje…

ops…ampak, ker te mikam…pa še tole…

Kupi si motor,
zaleti se v štor,
pa boš videla,
kak sem nor……………

nočka, ljubavi moja

New Report

Close