vprasanje
No, je padla doma ena debata… Zakaj moski prevara svojo zensko, zeno, punco? Gre samo za seks? Gre za dvigovanje samozavesti, za samopotrjevanje? Ali je v ozadju kaj drugega? Je moski navelican vsak dan iste osebe, postane prevec enolicno? Ne vem… nisem moski ;).
Imam podatke iz osnovne šole in kolonije, da so mulci šli takoj spat, pičkice pa še dolgo divjale po hodniku. Ergo…moški rod se pomehkužlja…vse več jih doma lika, pospravlja, vozi otroke k zdravnici, previja ipd…brez da bi se jih za to prosilo :))))) in vse več žensk vara, fura svoj life ipd.
Hočem reč….meni je to kul, sam smo pa tudi izgubili primat prevarantov baje :)))))
In ja.
Ni recepta za to preprečit.
Pač odvisno od ljudi, kako si znajo nastavit life in koliko so zviti, da partnerja pritegnejo znova in znova ali znova in znova odbijajo.
To je eno.
Drugo pa je to, da je dokazano, da je nam *** nekaj takega (obratno) kar je za avto črpalka. Ko se napolni se je treba izpraznit in topogledno gre res sam za gol sex brez čustev. Medtem ko pri puncah pa zelo zelo težko. ..da bo šla s kom, do katerega ne čuti nič.
In še to (mater sem se razpisal)…če bi vedel odgovor na tvoje osnovno vprašanje, bi bil verjetno bogatejši od Billa Gatesa.
Zdej me pa pustite, grem gledat fuzbal ANGLIJA : FRANCIJA
:))))))))))))))))))))))))))))))