Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprasanje

vprasanje

No, je padla doma ena debata… Zakaj moski prevara svojo zensko, zeno, punco? Gre samo za seks? Gre za dvigovanje samozavesti, za samopotrjevanje? Ali je v ozadju kaj drugega? Je moski navelican vsak dan iste osebe, postane prevec enolicno? Ne vem… nisem moski ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Odgovor na privatnem kanalu……
;-))

Ijej… Pa glih zdaj, ko mi net leti s svetlobno hitrostjo? Mislim s tisto, ki jo vidis ponoci ;). A lahko tudi na mail? :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Zanimiva tema….izkušnje….pa še kaj zraven…;-)))

Pa me res zanima… Jaz trdim eno, drugi trdijo drugo… Da vem, zakaj se bom cez leta sekirala 😉 :)))))

V nevarne vode ploveš……………

Ok, sem ze tiho, no… Pa res nisem mislila nikamor dregat – me pac tako zanima. Kaj ces – babe smo pac radovedne ;).

Ti povem vse…samo ne danes…..pa še kak od tu bi imel kaj za dodat…;-))))

Ok, naj ti bo – ker si pac ti 😉 :)))).

Ma je isto za ženske veš :)))))))

In po moje ni ne samopotrjevanje, ni ne dvigovanje samozavesti.
Prej tisto v ozadju…neka sila, kljuvanje, nagon, slast in strast….

Enolično pač lahko postane a to je krivda obeh, po moje.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

odgovor gre iskati na obeh straneh…aha…

The best in life is free

Imam podatke iz osnovne šole in kolonije, da so mulci šli takoj spat, pičkice pa še dolgo divjale po hodniku. Ergo…moški rod se pomehkužlja…vse več jih doma lika, pospravlja, vozi otroke k zdravnici, previja ipd…brez da bi se jih za to prosilo :))))) in vse več žensk vara, fura svoj life ipd.

Hočem reč….meni je to kul, sam smo pa tudi izgubili primat prevarantov baje :)))))

In ja.
Ni recepta za to preprečit.
Pač odvisno od ljudi, kako si znajo nastavit life in koliko so zviti, da partnerja pritegnejo znova in znova ali znova in znova odbijajo.
To je eno.
Drugo pa je to, da je dokazano, da je nam *** nekaj takega (obratno) kar je za avto črpalka. Ko se napolni se je treba izpraznit in topogledno gre res sam za gol sex brez čustev. Medtem ko pri puncah pa zelo zelo težko. ..da bo šla s kom, do katerega ne čuti nič.

In še to (mater sem se razpisal)…če bi vedel odgovor na tvoje osnovno vprašanje, bi bil verjetno bogatejši od Billa Gatesa.

Zdej me pa pustite, grem gledat fuzbal ANGLIJA : FRANCIJA
:))))))))))))))))))))))))))))))

heh…isti si ku muoj….

The best in life is free

No pridi sem do mene, pa boš videla če sem isti.
Teh Bosancev v poslovalnici, pač ne mislim onegavit
:)))))))))))

he, he, he…..

sem mislila kar se fuzbala tiče….

se že razumemo kaj????

The best in life is free

Ma tudi v fuzbalu mi ni podoben,
po moje drži s kakimi Italčijančki a?

hm……..a veš, da nimam pojma……………….

drgač pa………….podobnost ja………he, he, he:)))))))))))

The best in life is free

Pavza.
Bosanci so tu

vidiš..zarečenega kruha:))))))))

The best in life is free

bo že res, menda

sigurno…..

The best in life is free

New Report

Close