Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stvar je taka…

Stvar je taka…

Uf. Šele zdaj mi je zneslo, da sem se prikobacala na net… Celo dopoldne sem bila zasedena…in sedaj imam…recimo še par minutk fraj.

Najprej in kot prvo…Sprevržko….oprosti za moje včerajšnje besede…nisem hotela bit tolk direktna…ampak, ko sem prizadeta, žalostna…takrat sikam, pikam, praskam….oprosti….

Vse ostalo je pa tako….nekateri ljudje so na tem svetu samo zato, da drugim povzročajo nemir v življenju, da jim grenijo življenje, so kruti, nesramni, brez kančka milosti…. S tem imam v mislih tisto, kar me je včeraj tako s tira spravilo… Zaradi nekoga si namreč nikakor ne jaz in ne moja družinica ne moremo “urihtat” končno svojega življenja. Ta človek je popolnoma brez vesti….nesramen do amena…. Govori eno, misli drugo… Laže… Ampak…jaz vedno pravim…vse se vrača…vse se plača in sigurno se bo tudi njemu. Pa čeprav nisem človek, ki bi drugemu hudo priželel….

Ne bom več nakladala….

Če ima kdo kaj za replicirat o.k. Bom vesela take in drugačne kritike.

Vsem ostalim…Hely…Bugi….hvala za lepe misli in besede. CMOK.

The best in life is free

Jaz te popolnoma razumem.
Tudi sama imam za sabo naporen vikend.
Komaj sem šla na svoje, spucala glavo od nekaterih reči… evo, pridejo za mano in mi grenijo življenje. In ne morem kar tako teh stvari odmislit, ker mi konec koncev niti približno ni vseeno. Nočem, da se to dogaja.

Sorry, ker sem zdej tudi jaz mal zabluzla. Ma mi je na momente zelo hudo. Vem, nisem pripravljena tega nikomur napisat, se zjokat, zato mogoče še tolko bolj boli…. ampak, sem optimist in upam, da se bo rešilo, čeprav ne vidim sonca v tem tunelu….

Ehhh…. život…. Ja, zakaj morajo živet tud taki ljudje?????

Hely.

Meni so take stvari tolk “sorodne” na žalost seveda….da te popolnoma razumem… Kajti odkar sem se poročila živim čist na robu… Hvala bogu…je zdaj vsaj to…da sem tu, kamor sem…kjer mi ne morejo čisto do živega…

In če rabiš tudi ti koga da se mu izpoveš…sem tle. In razumem, da bi bila rada optimist…ampak vedno ne gre…vsaj pri meni ne. Pride prevelik pritisk in zavore popustijo… in pol je tako, kot je…

Ampak bo bolje….sigurno bo…. Je tako?

CMOKA

The best in life is free

Kljub opravičilu je post kljub vsemu napisan tako, da bi lahko bila tista oseba tudi jaz……..
Ne vem kaj naj si mislim,no?
Zgleda,da bo res treba it nekam drugam……na kak drug forum…..tu sem očitno že polovici ljudem sovražen…….

Ne, ne…dragi Sprevržko…to nisi ti…………!!!!!!!!!

To je en tip….možakar, poročen…brez otrok…mogoče ravno zaradi tega zafrustriran do amena….

The best in life is free

Ma……jaz sem jih včeraj…pa nekaj časa nazaj preveč fasal,da bi sploh še hotel razmišljat,kdo naj bi to bil….

nobeden od tle….
a lahk govoriva?

The best in life is free

Ja govori….a je treba mene spraševat?

New Report

Close