Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za pomoč…

Prosim za pomoč…

… pri izbiri.

Odločam se med temi tremi mesti in temami:

Najbolj se nagibam k drugemu v malo manjši verziji.

Čaw.

:)))))))))) Ho hooo … kaj je zdaj to? :))) Bo še ena naša tetovirana? :))))

Meni je najbolj všeč ta tretja varjanta … čeprav … večino časa bo zakrita.

Drugače pa je fqajn tudi tista ta druga … ampak kak lepši motiv se da vseeno dobit … ;)))) :)))

POglej si malo tole stran .. http://www.bmezine.com/tattoo/bme-tatt.html

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

http://www.bmezine.com/tattoo/A40622/high/morepics014.jpg

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi mi je predlagala še nove motive…… ta me je takoj raznežil, tako da zdaj vodi

thanx Bugi in M in T 😉 :)))))))))))))))))

ta, ta, ta…iiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………….kolk je lepa…………………..:)))

The best in life is free

Bi nemara res mogla v Vietnam it!

A je to kulo…..al plug od bagerja?

:)))) Lepa je … fulll … :))) Pa na levo lopatico ložit … ;)))))))))))))))))

Jst bom tut mogla počasi začet zbirat … … kar dva morem izbrat. Enga za Miškota pa enga zame … … :))) … sva obljubila, da si bova naredila tatoo, ko se nama bo rodil prvi otroček … :))) … in sedaj je treba držat besedo …

NE MARAM TEGA!!!!!!!!!!!!!
Body painting še do neke mere….to mi je pa odvratno!

:))) Ni kej … bova poslikana mama in tata … pa se lahko ti peniš kolker češ … Sej veš, da te še glede motorja ne ubogam … ;))))))))))))))))) :)))

Cmoka srce .. Kako se vam kaj gode tam v vaših krajih? Še kaj trese ali se je končno umirilo?

trese,trese srce moje!
Na vseh možnih frontah!

Še fotk mi pošlji,kr ste takoooooooooooooooooo lepi!!!!
:-)))

:))) Ma kake fotke neki … Sam da ta mali še mal zrase, pa te pridemo en vikend obiskat gor v KR. :))) ;))) … Glih tok da se mal skladimo … :)))

Fotke,fotke me še pokonc držijo…sploh pa ena obljubljena…;-)))

Drgač pa Stelči vprašaj,kr je bla v nedeljo tu…..tamali ji je spal celo pot nazaj….ga je zgleda luft zdelal..(al pa mi?)

A ha … tista fotka te matra … :)))) No … tudi take imamo … :)))) Bom poslala … ;)))

Tretja varianta. Definitivno. Mala, sladka, diskretna in okusna :).

No, pa jaz sem tako prevec bolecine bojeca, da bi kaj takega naredila… Aaaaajs ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Raje 1000 fakov od Somalca….kot 10 vbodov z iglo,kajne?
😉

Pismo……………. mnenja so tolk deljena, da se še težje odločim???!!!

smrk, smrk………. bom pa po morčku to zrihtala………. do takrat pa kar kejšnega iz Smrklje al pa Coola gor nalimala………….. hihihi………..

thanx anyway

Bejž rajš fakat…ne pa,da s temi tatuji tle serješ!
😉

Je težko priznat, ma nimam s kom! :(((((((((((((((((

Popolna neresnost!
Da bi se ti golob na krepo usral!
😉

Ma si mislila prav tatoo ali temptoo?

Mene je prejšnji teden nekaj metalo, da bi si dala temptoo…pa sem se premislila…..če pa bi si ga že dala….bi si ga dala nekam ali na gleženj ali pa na stegence:))))

Sam mislim, da si ga ne bom dala….

The best in life is free

Kaj je pa to za ena žvau?
temptu?
pa kej vam še ne pade na misel v pomanjkanju faka!?
😉

:)))

začasni tatoo….izgine po par letih mislim….

The best in life is free

Upam,da ne boš še ti zdej s temi oslarijami norela…….
🙁

hm…a pol me ne bi več maral al kako?

The best in life is free

New Report

Close