Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poročeni moški- zakaj?

poročeni moški- zakaj?

Zakaj so za ženske bolj privlačni poročeni moški?..zaradi česa,naprimer, samska punčka pokaže večje zanimanje za moškega, ki je že oddan?!…hiihihih je to posledica dejstva, da tudi hrana na sosedovem krožniku zgleda okusnejša!…..pomislite, če je moški v družbi druge ženske, takoj pridobi nekaj dodatnih točkic zanimanja in šans….hahahha
..Ne vem, je to pri ženskah zaradi tega, ker si želite izzive, potrjevanja ali pa enostavno, vas mika prepovedani sadež=že osvojen Moški!?
..in če se mal spustim na splozka tla…ali res verjamete, da je sex z poročeneim moškim boljši???? Zakaj?

…skratka…čakam mlade moje ………
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na vaša mnenja…..ali pa….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
opssssssssssss…..ne upam niti pomisliti…hihiihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Huh, sicer ne vem, ce spadam ravno med mlade, prav gotovo pa sem ženska 🙂

In pri meni je ravno obratno. Moški, ki je zaseden, izgubi točke, moje zanimanje zanj se tu konča. Ker hočem svojega moškega pač zase. In moj moški itak nima moči še za kakšno zraven, tako da…:)

Rada bi pa ugibala, zakaj nekatere ženske hočejo prav TISTEGA moškega, čeprav je že “zaseden”. Mogoče zato, ker si mislijo: ta mora biti dober, če ne bi bil, bi ga tale njegova že dala na čevelj….ali kaj podobnega.

Seks s poročenim moškim je boljši! Iz izkušenj! Ker ima poročen moški prakso, ker to pogosto (predvidoma:)) počne in vaja dela mojstra…ker pač točno ve, kaj dela in kako mora…..

LP

Smrketa pravi:

“In moj moški itak nima moči še za kakšno zraven, tako da…:)”

Če tvoj moški nima moči…..jih ima(mo) pa kateri drugi,hehe!

Sploh pa nisem predmet tvojega zanimanja…poročen pač.

Če bi moj moški trosil svoje moči naokoli pri drugih, bi takoj opazila pomanjkanje…tako je bilo mišljeno. Saj zato se pa marsikdo, ki začuti nenadno pomanjkanje seksa, takoj vpraša: da nima partner druge(ga)?

Če pa imaš ti toliko (seksualne) energije, da bi lahko zadovoljil dve (ali več?) žensk, pa….vsaka ti čast! 🙂

Kar v vrsto se postavi…ni problema…sam en par jih je pred tabo še….;-)))

OK, koliko je čakalna doba? Da vidim, če se splača čakat…:))

Odvisno od predhodnic….
😉

Kaj pa, če te predhodnice zdelajo, da boš samo še neuporabna cunja? 🙂

To bi pa res rad videl,hehe!

Ne se bat bejba…..lahko bi katero od srečnic vprašala za mnenje….;-)))

Ja, saj bi vprašala, pa ne vem, kje je ta kolona…da se še jaz na rep postavim…

Hmmm…a potem moram tudi jaz pustit še kaj za tiste, ki jih pričakuješ za mano, ali te lahko do konca izžmem? 🙂

vs starejša sem, vse bolj se mi dopadejo mlajši ;))

zato resnično ne vem kaj bi gledala poročene? to je bilo v modi ko sem bila dvajsetletnica…itak te hito mine….

zdaj je na vrsti maldo meso (drugače pa itak samo gledam… za kaj drugega pa že imam kandidata ;))

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Predvsem se postavi na rep!
najraje na mojega!Pol lahko ožemaš,kolkr hočeš…
;-)))

Standard.

kaj je pa s standardi narobe?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Narobe je to,da se jih človek naveliča.

Poroceni moski me ne zanimajo… Zaenkrat ;). Ce bom pa sama nekoc porocena, pa me bodo se kako zanimali… se posebej eden 😉 :))).

Da ne bo pomote: takrat me bo zanimal se vedno samo moj moz 😉 :)))))). Sp – ne, se me ne da prepricat v nasprotno – zaenkrat 😉 :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Si še mlado dete!
Prid mi na grob takrat povedat,kolk sem imel prav…
😉

Ja, ja… Da se bos se po tolikih letih pod zemljo obracal in si pravil: kako hudica je spet babnca imela prav… 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne pozabi,da sem skor 20 let pred tabo……

New Report

Close