Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex….;)))ohhhhhhhhh

sex….;)))ohhhhhhhhh

ha, ha, ha……NIČ TAKEGA :))))))))))))) sem pa pritegnila pozornost, a ne ??

Sicer ni glih tema za ta forum, boljš bi bilo da napišem…i, kak sex…;)))))))))), ampak vseeno.

ima kdo od vas akvarij? kaj je res to ena tako zakompliciran stvar kot pravijo prodajalci (in hkrati strokovnjaki) v trgovinah, forumih ipd….
ga imate doma? mogoče so ribice vaš vzorniki (kot SP-ju petelin)

ne ampak čisto zares, ali je res potrebno dat za akvarij prib 100l-nevem kakšno opremo z nevemkakšno visoko ceno, soo res ribe bolj zakomplicirane od drugih bitij, ali pa je to le komercialna fora???

naj imam akvarij, čeprav ne vrhunsko opremo, ali je boljše (ker pač ne bom zmetala vanj vrhunske opreme in vrhunskih cen), da ga nimam?

spet mimo tema, me pa vseeno zanimajo vaša mnenja
na kakem drugem forumu o živalih, me bi takoj skurcali, češ, če ne misliš kupij najboljše, najdražje, in oh in sploh, kaj mučiš živali. A JE TO RES??? do sedaj snmo imeli mali akvarij 20l, pa je brez problemov deloval 8 let.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

deloval?????

a so potem ribice pokrepale…od žalosti v taki miceni kletkici???

koliko ribic poleg sebe pa misliš imeti?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Moj ta mali je imel en navaden prozoren lonc,pa neko rdečo žival v njem(škarpena,jegulja?kaj pa vem?)….pa je blo kar fajn oči spočit na njem.Se pa strinjam,da bi en tak dvometrski bazenček z vso zelenjavo in kalamari noter bil mnogo lepši in pomirjujoč.
Ok?

Kalamari in zelenjavo…………….ha, ha, ha…………. Pa da jih pol kar ven vzameš in v drug lonec daš…pa imaš kosilo…:)))))

Jutro

The best in life is free

Oj Stelčica!
Hm…v tistem bazenčku bi bilo pa tebe tud fajn opazovat…mislim tako:Stelči-morska deklica…….zgoraj gola(mnjami!!)…spodaj ribica
;-))

grrrrrrrrrrrrrrrrr………………

Edino kar se tiče “morja”…pa nisi falil….ko jaz vidim morje, sem res kot ena morska deklica….bi bla skoz v vodi:))))

The best in life is free

a bi smel biti zraven…opsssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Lahko bi bil….sam zunaj akvarija!

Morskim psom vstop strogo prepovedan!!!!

The best in life is free

Pa če sam malo z repkom pomigajo?
😉

ja, ja…z repkom…ha,ha,ha:)))

The best in life is free

pa še mal podrgnejo zraven….?

kako če si pa zunaj akvarija???

The best in life is free

Sem se že noter uslinil,hehe…..
;-))))

ja…..kje si pa prišel noter???

The best in life is free