Prava ljubezen…itd:)))
“Prava ljubezen nima srečnega konca, saj se prava ljubezen nikoli ne konča! Srce, ki resnično ljubi nikoli ne izgubi upanja temveč vedno verjame v obljubo ljubezni – ne glede na čas in razdaljo!”
HM….
Sicer smo danes že nekaj razglabljali, da ne glede na to kak post sem gor napišemo….se vedno konča pri sexu in itak vem, da bo tud pri temu tako…vendar vseeno….ne mi takoj popackat vsega…lepo prosim:))))
Vprašanje:
KAKO SVOJIM NAJDRAŽJIM IZKAZUJETE LJUBEZEN? JE TO Z BESEDAMI…Z DEJANJI…???
Čakam…
Ups, aja, daaaan. Kaj sem že hotela? Hmmm….
Aja, hja, izkazujem mu svojo ljubezen tako, da ga jezim. Tako vsaj ve, da me ima. Pa ima jeza tudi prednost – če je jezen, se mu dvigne adrenalin…. posledično še kaj drugega ;-)….. če pa ga zadosti jezim, mu vrže “dekl” dol (pa še kaj drugega, hehehe), pa sem spet na boljšem – to seveda v primeru, da mi ni do določenih stvari, hihhihi. Pri nas skoraj ne poznamo glavobola……:-))))))))))
Zvezdi, a ti sploh veš, kako me tako ceni? Kadar me ni doma, me pokliče in pravi, da mu nekaj manjka….. le kaj?! :-))))))))))))))))))
toda………Nekaj mi je dalo misliti……sploh, ko sem prebral replike mojih zvestih pupik…vse nekam zatarpane v svoje dece…grozno……ampak pokora na tem svetu mora biti, kajne?
no pa da nadaljujem…….
.
poznam kar nekaj parov, ki svoje zveze načnejo po stereotipnem klišeju……..spoznanje,zaljubljenost,otrok…skratka vse, kar sodi k srečnio doživljenski zvezi……..dokler, ne pride trenutek, ko zveza zapade v neko navado, da sta pač skupaj, da si delita stvari in podobno…
….da sex–sory, čeprav si ga izločila…toda saj veš, da je nam moških samo do tega…opsssssssss……..no, ko sex ni več adrenalinski, ko ni več presenečenj,drobnih pričakovanj, ko postaneta eden drugemu samoumevna….
…žal ženska hitreje zapade v obdobje, ko pritečejo solzice, ko se začne počututi sama,zapuščena in ko ji prijateljice pričnejo dopovedovati, da takšpno je pač življenje, da ima vsaj otročička ipd………..in kar je najhuje, nazadnje se prepirača se sama, da itak ne bo naška več koga drugegea, ker je prestara..in tralalalal
zdaj pa temala, mal podražim…….Zakaj se vsi bojimo tega spoznanja, da je zveuza zapadla v navado?..pa saj nam more biti logično, da po nekaj mesecih,letih skupnega življenja, ne more biti več tako, kot prev tedne…heheheh
Zakaj vsi vedno iščejo nekaj več, čeprav se pogosto izkaže, da tistega “nekaj več” ni?
Zvedi, vedno bolj sem prepričan,da skoraj vsaka veza po določenem času zapade v neko rutino, pa saj to je logično. Po mojem je nekaj tudi v medijih, ki nas iz vseh strani bombardirajo s tem, kako si ženske (in moški) zaslužimo nepozaben seks z multiplim orgazmom, čiisto vsakič ko gremo v posteljo, kako si zaslužimo pozornega moškega in žensko, ki nas skoraj vsak dan z nečim preseneča, ki nas vsako leto pelje kam drugam na dopust in podobno. To je možno v filmih in reklamah, ter izmišljenih člankih v revijah. Realno življenje pa čez čas prinese rutino, kar je logično.
In zakaj potem tako bežimo od te kao “rutine”?—saj moški rabimo tako malo…hahaha…..mal te draćžim…….
Zakaj želimo vedno nekaj več, potem pa še sami ne vemo točno, kaj je tisto več?….. Novo zaljubljanje? …..
Ampak človeka v katerega se zaljubiš ne najdeš na vsakem koraku? Včasih je treba na takšnega človeka čakat 2, 5, 8 ali več let?
in vedno manj mi je jasno, zakaj si lažemo, da tistega človeka še vedno ljubimo, da smo še vedno zaljubljeni….. čeprav v sebi prekleto dobro vemo, da to ni to…
zato bi se vsakdo moral vprašati…
sem videla, ja, da si tukaj pohajkovala.
Ko prideš, nikar moža ne pozabi – pride na vrsto za tabo, da mu uhe navijem. Sta si zaslužila.
P.S.
Opažam, da si oblazila že vse gore in hribe tule okoli – potem si tudi že Peco vključila?! Če še ne, pridi, greva skupaj gor – saj veš, nad 1500m menda ni greha, hihihi. Kralj Matjaž je pa (pre)kamenit, da bi nama lahko ušel. 😀
A mojega moža? Ja, oštja, sej je bil z mano! A ti misliš, da jst z ljubimcem v hribe rinem? Ha, ha, ta bi bla pa dobra…. navsezadnje se tam res lahko skriješ pred očmi sosedov in sodelavcev….. ha ha… hvala za idejo ;))))))
Čaki, in zakaj naj bi najina prelepa ušeska postala perje od repe??? (perje pri repi – to je dostkrat v križanki ;))) ) Lumpa ti!
Nak, na Peci pa še nisem bla. Jo šparam zate!