Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes teden…

Danes teden…

…bom imela skoraj cel dan (no…popoldne…pa večer….)na razpolago za kakršnokoli srečanje s katerimkoli od vas….

Imela sem namen obiskat Bugico….Helči bi šla tudi…sam ona bi šla raje pod večer….In glede na to, da se je meni zdej tle neki tako zasukalo:)))) da bom imela tisti dan fraj dan..pa tud fraj večer….hja….sem mislila, da bi lahko ponovili kak meeting….seveda v prisotnosti dveh malih bebic…od Bugice in mojga smeškota….. Če ima kdo voljo….naj sam pove….pa se dobimo tam dol:)))))

The best in life is free

…sem pa mislila to čisto resno….

In če ima res kdo voljo….pa željo…da bi se kaj videli…vsaj na eni pijački…..

ALO NA KUP!!!

The best in life is free

Se pravi drugo sredo .. :))) Jaz sem takoj za. Mi se pod večer tako ali tako odpravimo na en prehod po Gorici, da se ohladimo – se pravi … jaz sem zraven. :)))))))))) Povejte kje in kdaj in se dobimo … seveda, ta malo privesek zraven (ta velikega pa doma pustimo) ;)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojla Bugi…. S Helčiko smo se nekaj pogovarjale…ampak še nič dogovorile… Za dan ji nisem še nič rekla…ampak ker je sama omenila eno 19.00 uro…mi je potem pa sreda še kako fajn prišla:))) Tako da…v kolikor bi hotela….se pravi sreda 25.8. tam nekje ob 19.00… Bi šlo?

The best in life is free

Če ne bo dežja, komot …

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

če ne se pa skrijemo pod kako strehco:))))

se bomo zmenili vse….še jutri….

The best in life is free

zvezdika….dve mamice…vauuuu…mikavno…pa take zapeljive…groznooooooooooooo

hmmm..čeprav, kaj pa misliš, tako samo v dvoje………..nežno………opssssss…..

nekak v tem stilu…

) Cvrsto ga drzi da ti ne isklizne,
dobro ga protresi,
on jace prska.
To belo sto iscuri obavezno probaj,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jer svaki sampanjac je drugaciji!!Ziveli!!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Evo, pa se vse skupaj vsedete v avto, pa na naš konec :))). Če ne more miš h gori, pa mora vsaj gora k miši 😉 :)))). Aja – častim sladoled pri Dravi, pa še labode bodo lahko malčki občudovali ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

noup, če ne bo pršute pej ne pridemo…. jemamo sladoled anke doma!

New Report

Close