Grom in strela…..
Jutro…
Ni lepšega zame, kot da me prebudi grmenje…Ni lepšega, kot da se lahko zavijem v toplo dekico…in gledam skozi okno, kako počasi padajo kapljice dežja…. In ko poskušam objet tistega, ki naj bi bil ob meni…ga pač ni…pa stisnem blazino…in z nasmeškom na obrazu zaspim naprej…..:))))))))
Zdej je pa treba vstančkat….dovolj spanja……
Dobro jutro vsem……. Tistim, ki se odpravljate na pot…previdno vožnjo….tistim, ki ste v službi…da bi dan hitro minil…tistim pa, ki ste doma in nimate kaj počet…hitro se priklopit na net…:))))
CMOKE
Sprevržko…
– ne maram
– ne maram
– ne maram
– ne maram…
na koncu pa vseeno pišeš, da imaš nekoga rad…….
Za dežjem vedno posije sonce………..
Vem, da ne maraš grmenja………ampak če si nekje na suhem, nekje, kjer je prijetno toplo…grom pa se sliši v daljavi…….. To je…zame….nekaj nepopisno lepega…
ahoj!
sicer cisto off topic, ma k si ze omenu…
spodej klikni na “Moj profil” in poglej, kateri email naslov imas nastavljen. nastavi si en pravilen (in svoj :))) email naslov. pol se odjavi. pol se ponovno probaj prijavit. in pod okvirjem za vpis uporabniskega imena in gesla imas se en okvircek, kamor lahko vpises ali svoje uporabisko ime ali email naslov, pa bos na mail dobil novo geslo. pol pa, ko bos mel novo geslo, ga v profilu spremeni nazaj na nekaj domacega.
upam, da pomaga 🙂