ne vem, če je že bilo, ampak vseeno…
Najlepsi policijski biseri – nekaj povsem resnicnih izpisov iz policijskih zapisnikov
1. “17. oktobra zvecer je omara padla na gospo J.P. Gospa ni klicala medicinske pomoci, ker ni mogla prilesti izpod omare.
2. “Oskodovanec se je pritozeval zaradi noza, zabodenega v nos.”
3. “Obsojeni M.K. je bil clovek, nevaren okolju – kar je zasluzil, je vedno zapil.”
4. “Prica je zadnjic videla zrtev med padanjem iz petega nadstropja.”
5. “Obtozeni je uporabljal necenzurirane besede, vendar jih ni ciljal v oskodovanko, ampak mimo.”
6. “Obtozeni se je v temi zaletel v nek predmet, ki se je slacil.”
7. “Vinjena K.S in T.N. sta krsila red na plesiscu, zato sta zgoreli dve klopi.”
8. “Ali so bili v spolnih organih posiljene zenske najdeni tuji spermiji?
Ali je znano, s kaksnim konkretnim spolnim organom je bila posiljena?
Ali so na spolovilu prisotni znaki samoobrambe?”
9. “Pajser, s katerim so bili vlomili v stanovanije, je spominjal na crko, katere v abecedi ni.”
10. “Na postelji je lezal oskodovanec. Narodnost – litvanska, vonj – vinjenega cloveka, a razbit nos je bil podoben starogrskemu. Postava aziatska – siroka ramena in ozki kolki.”
11. “Glede raztrganih spodnjih hlack oskodovanke L.N. moram izjaviti to:”Med arertacijo mi je trgala cinske priponke in si jih je tlacila v hlacke. Od tam sem svoj cin izvlekel, njenih spodnjih hlack pa se nisem dotikal.”
12. “Ko sem na cesti zagledal dva moska, ki sta se tepla, sem jih poskusal
pomiriti, ampak je bilo ze prepozno, ker je eden od njih ze lezal na tleh
in se ni premikal.”
13. “Oskodovanec je vrgel vame sekiro. Ta je zadela moje celo in odskocila od njega, potem pa se je zarila v nogo oskodovanca.”
14. “Zadrzani V.L. je od prodajalke zahteval vodko in ostale seksualne usluge. ”
15. “Potem ko se je vrnil iz sluzbenega potovanja, je drzavljan D.K. nasel v svoji kopalnici nagega soseda in se je odlocil koncati njegovo zivljenje z neresnicnim samomorom. ”
16. “Zadrzani prodajalec S.B. je udaril upokojenca R.J. z kosom mesa, v katerem so obticali umetni zobje upokojenca.”