Razkačen sem…no tko glih en prav!
dan se je začel čudovito!Pravzaprav noč.spal sem ku prase v lastnem dreku(=čudovito!).
Zjutraj..poln prelepih spominov na sanje….udar realnosti:kje sem,kaj sem,kater dan je,a sem jaz sploh jaz,itd….skratka 10 minut za “pregrupisanje”.
Pol šiht…hvala kurcu,da je ta prva dva,ki so jih Arafatovi snajperji in bombaši zgrešili, fasal moj mladi sodelavec(čeprav je bil tud on še v komi od včerajšnjega žura)…in mi ni blo treba razlagat,kje je izvir od slapovega izvira,ki izvira pod slapičem v kanjonu prvega izvira….crkneš!
Pol je šel šiht kar fajn naprej…od vsega sem si zapomnil le bankirko-ko sem nesel cash polagat(da bi se ji pizzda posušila!!!Tolk je zoprna!….in eno…mislim,da je bla Francozinja,ki je bla očitno zelo ponosna na svoje joške…saj bi drugače ne nosila prozorne mikice(njen tip pa v mene buljil,ku tele,da ja nisem mogel oči napast na njej..kreten pariški!).
In grem po šihtu na kosilo(pravzaprav namen sem imel!) v eno betulo,kjer nisem kosil ziher že 15 let…sam se mi je tko zaluštala ena pašta,ki jo tam delajo najbolje.In na vratih:danes zaprto!!!Ah kaj,jim pač oprostim in grem do sosedov,kjer se vsak dan natepavamo….pizze mislim!
Postrežen takoj….sam,ko mi ob silnem žgolenju(kako sem kaj sosed,kako je fajn,da..kaj pa vem…kako je fajn,da mi kurats v levo stoji…nekako tako)….in prinešenem štamprletu zaseke in enem prdcu skute v istem glažku…vem,da bom za tisto kurčevo pašto pač plačal 200 tolarjev več(ker ti Židi računajo pogrinjek za usrano mizo,kjer vidiš točno tisto,kar so jedli gostje vsaj 3 dni pred tabo).
No..in je res bla kurčeva pašta!naročil pašto bolognese..dobil pašto ala Podravka ragu iz piksne!Pismo si eni drznejo!
In pol,ko sem hotu plačat tist zmazek..spet uno gostoleče bitje…češ,kako,da nisem pojedel vse solate….pa a je blo dobro…..ma pizzda babja….prvo bi ji dal lizat mizo s katere sem jedel…pol bi mi srala in računala pogrinjek(najbrž pomeni pogrinjek pa babje gobezdanje??).
In grem otovorjen proti domu s sinovim ruksakom(mulo se je vrnil z morja in seveda naletel na šerpo v obliki mene).
In če se komu še hoče brat nadaljevanje,ga bom napisal po feedbacku tega posta.